Dinas Zakmanes grafikas izstāde "Melnbalts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 31. jūlija līdz 30. augustam "Galerijā M māksla", Modes un izklaides centra "Rīga Plaza" 1. stāvā būs skatāma Dinas Zakmanes grafikas izstāde "Melnbalts". Tikšanās ar mākslinieci un izstādes atklāšana notiks 3. augustā, plkst.19.00.

Izstādē būs skatāmi mākslinieces darbi no kolekcijām, kas veltītas Venēcijas karnevālam, Indijai, amerikāņu Art-Deco un tiem mazajiem sīkumiem, kas iepriecina sievietes.

Dina Zakmane ir dzimusi Rīgā, kur pabeigusi Jāņa Rozentāla mākslas skolu un Latvijas Mākslas akadēmiju.

Dinas Zakmanes daiļrade ir īpaša parādība Latvijas mākslā - viņas darbos apvienojas skaidri veidota kompozīcija, izmeklētas līnijas un smalks dekoratīvums, kas raksturīga Baltijas mākslas skolai.

Mākslinieces gleznas ir izstādītas gan Latvijas, gan starptautiskās izstādēs - Lielbritānijā, Francijā un Vācijā u.c. Dina Zakmane ir viena no diviem autoriem Rietumeiropā, kas piedalās projektā «Spring in Montblanc» - kompānijas «Montblanc» izstādes konceptā mūsdienīgās mākslas atbalstam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu