Jelgavā iereibušais ar pneimatisko ieroci sašauj četras automašīnas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Pagājušās nedēļas nogalē kāds iereibis vīrietis Jelgavā ar pneimatisko ieroci sašāvis četras automašīnas, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Notikumi risinājušies naktī uz svētdienu Māras ielā, kur kāds iedzīvotājs dzirdējis šāvieniem līdzīgas skaņas un izsaucis policiju. Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatējuši, ka šāvis kāds vīrietis no 4.stāva loga. 1985.gadā dzimušajam konstatēts vairāk nekā divarpus promiļu reibums.

Noskaidrots, ka vīrietis bija atnācis ciemos pie paziņām un vēlējies pašaudīties pa laternu. Policijā atgādina, ka ar ieročiem, arī pneimatiskajiem, jokoties nedrīkst.

Policija sākusi administratīvo lietvedību, taču materiālie zaudējumi, kas nodarīti automašīnu īpašniekiem, vēl tiek aplēsti. Šāvējam var draudēt atbildība par svešas mantas tīšu bojāšanu. Sietniece skaidroja, ka lielākoties ir cietuši automašīnu logi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu