Zāmuele atklāj intīmas detaļas par kāzu norisi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Santa Bernāla (ex. Zāmuele)
Santa Bernāla (ex. Zāmuele) Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 26. jūlijā, gredzenus mija vīnzine Santa Zāmuele un uzņēmējs Deivids Alans Bernāls. Jaunā sieva izdevumam "Privātā Dzīve" atklājusi, kur un kā dzērusi kāzas.

Kā izdevumam atklāj jaunlaulātā, kāzu ceremonija notikusi "Post Ranch Inn" Klusā okeāna krastā vien tuvāko draugu un ģimenes lokā.

Pludmale, kurā Santa un Deivids viens otram teica jāvārdu, savulaik precējusies arī Gvineta Paltrova, rakstīts izdevumā.

Tāpat "Privātā Dzīve" vēsta, ka Santas laulības gredzens darināts pie juveliera Maikla Boudrija, kurš ir autors arī dziedātājas Bejonses rotaslietām. 

Kā atklāj Santa, viņa savā lielajā dienā bija tērpusies zīmola "Carolina Herrera" kleitā.

Pēc kāzām vīnzine pārgājusi vīra uzvārdā, par ko liecina arī viņas ieraksts sociālajos tīklos.

Jau vēstīts, ka marta izskaņā izjuka Santas nepilnus divus gadus ilgā laulība ar "ABLV" bankas līdzīpašnieku, vienu no bagātākajiem cilvēkiem Latvijā Oļegu Fiļu. 

Fiļa un Zāmueles šķiršanās notikusi neilgi pēc «ABLV» bankas kraha.

Kā zināms, «ABLV» februāra izskaņā paziņoja par pašlikvidāciju. Bankas problēmas radās pēc ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas institūcijas («FinCEN») februāra vidū paziņotā, ka tā plāno noteikt sankcijas «ABLV Bank» par naudas atmazgāšanas shēmām, kas palīdzējušas Ziemeļkorejas kodolieroču programmai, kā arī nelegālām darbībām Azerbaidžānā, Krievijā un Ukrainā. «FinCEN» publiskotajā ziņojumā arī teikts, ka «ABLV Bank» vadība līdz 2017. gadam izmantojusi kukuļdošanu, lai ietekmētu amatpersonas Latvijā, cenšoties novērst pret to vērstas tiesiskas darbības un mazināt draudus savām augsta riska darbībām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu