Intriģējoši: ko eksperti saka par Meganas Mārklas un prinča Harija seksuālo dzīvi?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA/Scanpix

Prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas attiecības apspriež ne tikai miljoniem ļaužu visā pasaulē, bet arī dažādu jomu speciālisti un, neapšaubāmi, arī seksuālo jautājumu eksperti.

Iespējams, arī tu esi pievērsusi uzmanību tam, ka hercogiene un princis bieži tur viens otra roku. Dažiem tas šķiet mīļi, citiem – kaitinoši. Kā nesen tika noskaidrots, pāris to nevar atļauties darīt karalienes Elizabetes klātbūtnē, bet, kamēr viņas nav blakus, viņi burtiski nevar atrauties viens no otra. Tā notika arī prinča Luija kristībās un pāra oficiālajā vizītē Īrijā.

Lūk, ko ir pamanījuši “Woman” veidotāji! Harijs parasti savu roku tur sievas rokai virspusē. Pēc ekspertu domām, tas nozīmējot, ka princis attiecībās dominē tieši tāpat kā gultā. Mārkla savukārt bieži redzama, turoties pie prinča abām rokām, pieņemot, ka tādā veidā viņa, vēl nepieradusi pie saviem karaliskajiem pienākumiem, meklē vīra atbalstu un aizsardzību, taču daži eksperti nav tik romantiski noskaņoti. Viņuprāt, jaunizceptā hercogiene liek it kā saprast, ka Harijs pieder tikai un vienīgi viņai, un tikai nedaudzi šajā žestā saskata pāra emocionālo tuvību.

Kā uzskati tu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu