Beljū: Usiks ir mans ļaunākais murgs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks ir ļoti talantīgs un rādās ļaunākajos murgos, atzīst britu cīkstonis Tonijs Beljū, kurš izaicinājis pretinieku aizvadīt dueli un ir pārliecināts par saviem spēkiem izcīnīt uzvaru.

Usiks kļuvis par absolūto čempionu pirmajā smagajā svarā (kategorijā līdz 90,7 kilogramiem). Viņš aizpagājušajā nedēļā Pasaules boksa supersērijas finālā Maskavā pēc punktiem uzvarēja krievu Muratu Gasijevu. Usika īpašumā ir WBO, WBC, IBF un WBA Super jostas, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Ukrainas bokserim piederošos titulus vēlas iegūt Beljū, kurš augstu vērtē savas izredzes uzvarēt Usiku, tomēr viņš arī labi apzinās pretinieka spēku un paredz ļoti grūtu cīņu.

"Es viņu ļoti cienu. Mēs amatieru līmenī sparingojām, viņš jau toreiz bija meistarīgs. Viņš ir mans ļaunākais murgs - garš, garām rokām, meistarīgs, dedzīgs un fantastiski strādā ar kājām," intervijā "Sky Sports" sacīja Belju.

Pašlaik 35 gadus vecais britu bokseris uzsver, ka cīņa pret Usiku būs pēdējā viņa karjerā, ja izdosies vienoties un aizvadīt šo dueli.

"Gribu iegūt viņa jostas. Vēl nezinu, kā un kad tas notiks, bet es viņu uzveikšu," pārliecību pauda Beljū.

"Viņš ir fenomenāls cīkstonis. Viņš ir labāks par mani. Man nav problēmu atzīt, ka Usiks ir labāks par mani, bet vai viņš spēj mani uzveikt? Nē, viņš nespēj. Arī Deivids Hejs un Illunga Makabu bija labāki par mani," sacīja britu bokseris, atzīmējot panākumus pret iepriekšējiem pretiniekiem.

Beljū kopumā aizvadījis 33 cīņas, kurās izcīnījis 30 uzvaras (20 ar nokautu), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti.

Usiks 15 cīņās nav piedzīvojis zaudējumu, 11 dueļus uzvarot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu