Tallinas festivālu "Sweet Spot" apmeklējuši 15 000

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aizvadītās nedēļas nogalē Tallinas radošajā parkā norisinājās pirmais "Sweet Spot" festivāls, kuru apmeklēja vairāk nekā 15 000 cilvēki. Nākamā gada festivāls notiks tajā pašā vietā - radošajā "Kultūras Katla" parkā, Tallinā, 5. un 6. jūlijā.

27. un 28. jūlijā norisinājās pirmais "Sweet Spot" festivāls, apvienojot vairāk nekā 15 000 apmeklētāju, kuriem bija iespēja izbaudīt emocijām piesātinātus, neaizmirstamus koncertus ar tādiem pasaulslaveniem māksliniekiem kā Roisin Murphy, Tom Odell, Jose Gonzalez, Kodaline, 5’Nizza, kā arī brīnišķīgākajiem Igaunijas pašmāju māksliniekiem, tādiem kā Trad.Attack!, Ewert and The Two Dragons, Tommy Cash, Reket un daudziem citiem. 

"Mēs esam ļoti apmierināti ar festivālu," komentē Sweet Spot festivāla vadītājs Antons Musts. "Festivāla teritorija tika izveidota ļoti labi un nākamgad plānojam vienoties ar Tallinas pilsētas atbildīgajiem par papildu teritoriju, lai cilvēki varētu justies vēl brīvāk un komfortablāk. Iespējams, ka skatuvju skaits paliks nemainīgs, bet programmu veidosim tā, lai galveno skatuvju saturs nepārklātos. Mēs noteikti ņemsim vērā  publikas atsauksmes un ieteikumus."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu