Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija pievienojas Eiropas Savienības sistēmai "U-Multirank 2019"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija (RTA) pievienojusies Eiropas Savienības starptautiskajai augstāko izglītības iestāžu novērtēšanas sistēmai "U-Multirank 2019".

RTA ir valsts dibināta augstākās izglītības iestāde, kas piedāvā akadēmisko un profesionālo izglītību bakalaura, maģistra un doktora studiju līmenī uzņēmējdarbības, vadības, ekonomikas, inženierzinātņu, pedagogu sagatavošanas, mākslas, dizaina, jurisprudences un citos virzienos.

Līdztekus akadēmiskajai un pētnieciskajai darbībai nacionālā līmenī uzmanība tiek veltīta arī sadarbībai ar partneru universitātēm un starptautisko studentu piesaistei. Lai paplašinātu savu darbību, RTA ir pievienojusies "U-Multirank 2019".

"U-Multirank" ir Eiropas Savienības starptautiska augstāko izglītības iestāžu novērtēšanas sistēma, kas augstskolas salīdzina pēc pieciem kritērijiem - mācīšana un mācīšanās, pētniecība, zināšanu pārnese, starptautiska ievirze un reģionālā iesaiste.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu