Pieaudzis autotirgotāja "Wess Select" apgrozījums

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wess Select

Autotirgotājs "Wess Select" pērn strādāja ar 4,463 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga 1,8 reizes un bija 162 915 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

«Wess Select» pārstāvji informē, ka pērn kompānija nodokļos un nodevās Latvijai samaksāja 1,068 miljonus eiro, kas ir par 16% vairāk kā gadu iepriekš.

«Wess Select» pārstāvji norāda, ka pērn kompānijas turpināja attīstību, pilnveidojot pakalpojumu klāstu un piedāvājot pilna cikla garantijas un pēc garantijas servisa apkalpošanu, kā arī nodrošinot mazlietotu «BMW» automobiļu izvēli.

Tostarp, šogad turpinot uzņēmuma attīstības stratēģiju, plānots paplašināt uzņēmuma darbību un papildu «BMW» autorizētā servisa pakalpojumu piedāvājumam no augusta tiks nodrošināta autorizētā «Honda» autodīlera, kā arī «Honda Power» produktu tirdzniecība un pēcpārdošanas servisa pakalpojumi.

«Wess Select» izpilddirektore Nataļja Gerliņa informē, ka pērn kompānija strādāja pie jaunu risinājumu piedāvājuma klientiem un darba procesu efektivizācijas.

«Lai veicinātu uzņēmuma izaugsmi, visu uzmanību koncentrēsim uz inovatīviem risinājumiem strādājot gan ar »BMW«, gan ar »Honda« klientiem, nodrošinot plašu pakalpojumu pieejamību un attīstot klientu servisa piedāvājumu maksimālai klientu apmierinātībai,» atzīst Gerliņa.

No augusta «Wess Select» autosalonā, Kārļa Ulmaņa gatvē 123, tiks nodrošināta jaunu un mazlietotu «Honda» zīmola auto tirdzniecība, kā arī tiks piedāvāts plašs klāsts «Honda Power» tehnikas produktu - motori, dzinēji, laivas, dārza tehnika u.c. Savukārt pilna autoservisa pakalpojumi tiks nodrošināti gan «Wess Select» salonā Kārļa Ulmaņa gatvē 123, gan «Wess» salonā Siguldas šosejā 2.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «Wess Select» reģistrēts 2002.gada novembrī, un tā pamatkapitāls ir 800 478 eiro.

2016.gadā kompānija strādāja ar 3,933 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,5% vairāk nekā 2015.gadā, bet peļņa pieauga 4,7 reizes un bija 90 578 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu