Drīzumā darbu sāks tirdzniecības platforma "Bilesutirgus.lv"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Augusta beigās vai septembra sākumā darbu sāks jauna interneta platforma "Bilesutirgus.lv", kas nodarbosies ar biļešu otrreizējo tirgu, solot drošu tirdzniecības vidi. Tās izveidē investēti apmēram 10 000 eiro, informē "Bilesutirgus.lv" dibinātājs Jānis Ābele.

"Bilesutirgus.lv" piedāvās legālu veidu pasākuma biļešu īpašniekiem, kas paši kāda iemeslu dēļ nevar apmeklēt konkrēto pasākumu, ļaus ērti pārdot biļetes, savukārt pircējam - droši un ar naudas garantiju iegādāties biļeti par godīgu cenu. Tas pats būs attiecināms uz dāvanu kartēm vai kuponiem gadījumos, kad to īpašnieki saprot, ka darbības laikā nebūs iespējas tos izmantot.

Ābele skaidroja, ka sabiedrībā nereti dzirdēti un konstatēti gadījumi, kad otrreizējā tirgū iegādāta biļete izrādījusies viltota. "Jaunā biļešu tirgus platforma biļešu pircējiem nodrošinās naudas garantiju 100% apmērā, ja tomēr ar biļeti, kas nebūtu kārtībā. Tomēr šāda iespējamība ir ļoti niecīga, jo "Bilesutirgus.lv biļetes tiks pārbaudītas, kā arī pārdevēja reģistrācija platformā notiks ar tīmekļa vietnes "Facebook" lietotāja profila starpniecību, tādējādi nodrošinot atklātu un drošu tirdzniecības vidi," norādīja Ābele.

Viņš apgalvoja, ka platforma paredzēta godīgai biļešu tirdzniecībai nevis spekulantiem, tāpēc "Bilesutirgus.lv" noteikts biļešu cenas ierobežojums - cena nedrīkst pārsniegt sākotnējo biļetes cenu par vairāk nekā 30%.

Platformas darbību plānots sākt augusta beigās vai septembra sākumā. Līdz tam noritēs sistēmas testēšana, lai, sākot darbību, būtu pilnīga pārliecība par pilnīgu platformas darbību. Tāpat platformas veidotāji par aktualitātēm regulāri informēs arī sociālajos tīklos.

Vienlaikus jau patlaban plānots, ka platformas darbība tiks paplašināta arī Baltijas mērogā, tādēļ tās veidotāji patlaban cenšas apzināt potenciālās finansēšanas iespējas darbības paplašināšanai un attīstībai, kā arī iespējās sadarbības iespējas ar kādu no jaunuzņēmumu atbalsta organizācijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu