"Saskaņa" iekšēji vērtēs Carnikavas novada deputāta Lejas rīcību saistībā ar notikušo kautiņu (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Partijas "Saskaņa" Revīzijas komisija vērtēs Carnikavas novada domes deputāta Jāņa Lejas (S) rīcību saistībā ar notikušo kautiņu svētdien Carnikavā sporta pasākuma laikā, pavēstīja partijas priekšsēdētāja vietnieks Jānis Urbanovičs.

Urbanovičs norādīja, ka šo situāciju uzskata par nopietnu un ka to vērtēs Revīzijas komisija, kura partijā atbild arī par ētikas jautājumu izskatīšanu. Tāpat šī jautājuma izskatīšanā iesaistīsies "Saskaņas" Vidzemes kurators Aleksandrs Sakovskis, kurš šajā novadā koordinē partijas nodaļu darbu un kuram tāpēc ir visciešākā komunikācija ar politiskā spēka Carnikavas nodaļu.

Partijas priekšsēdētāja vietnieks norādīja, ka būs pateicīgs, ja Valsts policija (VP), piemēram, ar mediju starpniecību informēs "Saskaņu" par pārbaudes rezultātiem.

Kā ziņots, saskaņā ar portāla "Tvnet" vēstīto VP pārbaudīs kautiņa apstākļus, kuru esot izraisījis Carnikavas novada domes deputāts Leja.

Incidents noticis "3x3" sacensību florbolā un basketbolā laikā. Kādas florbola spēles laikā, kurā pretējās komandās spēlējuši Lejas dēli un cits domes deputāts Gatis Miglāns (VL-TB/LNNK), ar spēli saistītu konfliktu ar kulakiem devies risināt Leja, kurš iesitis gan Miglānam, gan vēl kādam vīrietim.

Deputāts Miglāns skaidrojis, ka spēles laikā notikusi grūstīšanās starp diviem spēlētājiem. "Es nostājos vidū starp abiem, un tajā brīdī no aizmugures pienāca Leja un man iesita," savu versiju stāstījis Miglāns, piebilstot, ka pēc tam Leja iesitis vienam no spēlētājiem pa seju, pārsitot aci.

Savukārt Leja apgalvo, ka tikai aizstāvējis savus 11 un 16 gadus vecos dēlus, kuri piedalījās spēlē. "Es aizstāvēju savus bērnus! Redzēju, ka divi pieaugušie - Gatis Miglāns un vēl viens spēlētājs - uzbruka manam dēlam. Viens iesita pa kaklu, otrs pa muguru. Es izskrēju laukumā un iesitu vienam no pāridarītājiem pa aci," stāstījis deputāts.

Carnikavas novada pašvaldības policijas priekšnieks Imants Pastors apstiprināja, ka incidents ir noticis. Vietējie kārtības sargi pieņēmuši iesniegumus, uzklausījuši notikušā lieciniekus, fiksējuši notikušo un materiālus nodevuši kolēģiem no Valsts policijas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu