Marcinkēviča zaudē Vokinas vienspēļu turnīra pirmajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča otrdien cieta zaudējumu Lielbritānijā notiekošā Vokinas ITF 25 000 sērijas turnīra vienspēļu pirmajā kārtā.

Latvijas tenisiste, kura pasaules rangā atrodama 278.vietā, bet turnīrā bija izlikta ar septīto numuru, divu setu mačā ar 4-6, 6-7 (3:7) zaudēja mājiniecei Frančeskai Džonsai, kura rangā atrodama 535.pozīcijā, bet šajā turnīrā startē ar īpašo uzaicinājumu jeb "wild card".

Marcinkēviča pērn šajā turnīrā tika līdz pusfinālam, bet tagad viņa nopelnīja vienu WTA vienspēļu ranga punktu.

Latvijas tenisiste otrdien Vokinā aizvadīs arī dubultspēļu turnīra pirmās kārtas cīņu, kur duetā ar Vladu Ekšibarovu no Izraēlas, spēles pret Annu Daņiļinu no Kazahstānas un britu tenisisti Emīliju Erbutnotu.

Tāpat otrdien Somijā notiekošā Savitaipales ITF 15 000 sērijas turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā neveiksmi piedzīvoja Diāna Ļapustina, kura duetā ar Valēriju Deņisenko no Krievijas, ar 3-6, 4-6 zaudēja beļģietei Aksanai Marēnai un Merelai Hēdtai no Nīderlandes.

Ļapustina šajā turnīrā vēl startēs vienspēlēs.

Jau ziņots, ka Līga Dekmeijere un Betija Dūšele nepārvarēja ASV pilsētā Fortvērtā notiekošā ITF 25 000 sērijas turnīra kvalifikāciju. Dekmeijere apstājās kvalifikācijas otrajā kārtā, bet Dūšele cieta zaudējumu pirmajā kārtā.

Dekmeijere oficiālajos turnīros nebija startējusi kopš 2015.gada. Karjeras laikā viņa izcīnījusi vienu WTA un 19 ITF dubultspēļu titulus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu