Ražas novākšanas laikā Rīgā atcelti ierobežojumi zemnieku kravas transportam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ražas novākšanas laikā vairākās Rīgas ielās no šodienas līdz 16.augusta plkst.22 atcelti ierobežojumi zemnieku kravas transportam graudaugu un rapšu ražas nogādāšanai ostā, informēja Rīgas domē.

Zemnieku kravas transporta ierobežojumi tiks atcelti Akmeņu ielas posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Daugavgrīvas ielas posmā no Raņķa dambja līdz Lidoņu ielai, Jelgavas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Vienības gatvei, Mūkusalas ielas posmā no Kārļa Ulmaņa gatves līdz Akmeņu ielai, Raņķa dambī, kā arī Valguma ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Uzvaras bulvārim.

Tāpat ierobežojumi šajā laikā nebūs spēkā Vienības gatves posmā no Jelgavas ielas līdz Kārļa Ulmaņa gatvei, 11.novembra krastmalā, Eksporta ielas posmā no Muitas ielas līdz Rīgas pasažieru ostai, Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 13.janvāra ielai, Uzvaras bulvāra posmā no Akmens tilta līdz Valguma ielai un uz Akmens tilta.

Pēcāk ierobežojumi zemnieku kravas transportam minētajās ielās tiks atcelti arī no 20.augusta līdz 6.septembrim, no 10.septembra līdz 20.septembrim, kā arī no 24.septembra līdz 1.oktobrim.

Parasti kravas transportam liegts pārvietoties pa pilsētas centru intensīvās satiksmes stundās - darba dienu rītos no plkst.7 līdz 10 un vakaros no plkst.16 līdz 19.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu