Uz lielā ekrāna Kristīna Agilera un Lea Seidū filmā "Zoja"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

No piektdienas, 3. augusta lielākajos kinoteātros būs skatāma jauna zinātniskās fantastikas filma ar franču aktrisi Leu Seidū (Lea Seydoux) galvenajā lomā - “Zoja” (“Zoe”). 

Filmā redzama arī pazīstamā amerikāņu dziedātāj Kristīna Agilera. Viņa pēdējos gados daudz uzmanības velta spēlfilmām un animācijas filmām. 

Režisora Dreika Dorimusa jaunajā filmā dziedātāja tēlo seksa robotu – prostitūtu Džūlsu. Šī loma ir ne vien atklāta, bet arī provokatīva, lai parādītu skatītājiem, kādas īstenībā ir seksa pakalpojumu pircēju un pērkamo sieviešu attiecības. Lai gan filmas darbība risinās drīzā nākotnē, Kristīnas Agileras varones problēma gadu gadiem ir aktuāla mūsdienu sabiedrībā, jo vīriešu skatījums uz sievietēm ir ļoti primitīvs.

K. Agilera "Zoja"
K. Agilera "Zoja" Foto: Kadrs no filmas

Filmas darbība risinās drīzā nākotnē, kad cilvēkiem mīlestība vēl joprojām ir aktuāla. Taču vairākumam šīs skaistās un siltās jūtas ir tikai patīkams ērtas dzīves papildinājums. Tāds ir arī milzīgās kompānijas “Relationist“ zinātnieks Kouls (Jūens Makgregors).

Vīrietis izstrādā ārkārtīgi svarīgu projektu, kurš viņam un daudziem citiem visā pasaulē līdzēs izprast, kas nepieciešams, lai divu līdz ausīm iemīlējušos cilvēku attiecības būtu nevainojamas; arī  tiem, kuriem šajā jomā ir pārāk maz zināšanu, lai apjaustu savu jūtu spēku.

Kouls kopā ar kolēģiem rada šķietami nevainojamu un cilvēkam ļoti līdzīgu robotu un dod tam vārdu Zoja (Lea Sedū). Saskarē ar mākslīgo intelektu, analizējot katru tā soli, Koulā drīz mostas siltas jūtas pret Zoju. Tās var ne vien kļūt par šķērsli viņa zinātnieka karjerā, bet arī  lauzt viņam sirdi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu