"Forbes" nosauc desmit pelnošākos dīdžejus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ietekmīgais biznesa žurnāls «Forbes» publicējis pasaules vislabāk pelnošo dīdžeju sarakstu, kura galvgalī piekto gadu pēc kārtas ierindojies skotu dīdžejs Kalvins Hariss. «Forbes» aprēķinos ietverti dīdžeju ieņēmumi no koncertiem, preču tirdzniecības, reklāmas līgumiem, mūzikas ierakstiem, autoratlīdzībām un tiem piederošajām kompānijām. Apskatīts laika posms no 2017. gada jūnija līdz 2018. gada jūnijam.

Piekto gadu pēc kārtas pasaulē visvairāk pelnošā dīdžeja titulu ieguvis skots Kalvins Hariss. Saskaņā ar «Forbes» datiem 34 gadus vecais Hariss aizvadītā gada laikā nopelnījis 48 miljonus ASV dolāru, kas ir gandrīz tikpat cik pērn. Dīdžejiem ienesīgākais peļņas avots ir regulāri koncerti Lasvegasā. «Forbes» norāda, ka Hariss par katru uzstāšanos Lasvegasas izklaides kompleksos saņem vairāk nekā 400 000 dolāru. 

Otrajā vietā, diezgan tuvu Harisam, atrodams duets "The Chainsmokers" ar 45.5 miljoniem ASV dolāru

No 2. uz 3. vietu noslīdējis nīderlandiešu dīdžejs «Tiesto», kurš vairākkārt viesojies arī Latvijā, un kurš nopelnījis 33 miljonus dolāru.

«Forbes» pagājušā gada desmit pelnošāko dīdžeju saraksts:

10. Martin Garrix ($13 miljoni)

9. Kaskade ($13.5 miljoni)

8. David Guetta ($15 miljonin) 

7. Diplo ($20 miljoni)

6. Zedd ($22 miljoni)

5. Marshmello ($23 miljoni)

4. Steve Aoki ($28 miljoni)

3. Tiesto ($33 miljoni)

2. The Chainsmokers ($45.5 miljoni)

1. Calvin Harris ($48 miljoni)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu