Kurš aizstās Andri Kiviču sarunu šovā "Rampas ugunis" (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

"RīgaTV 24" raidījumam "Rampas ugunis" meklēs jaunus vadītājus, informē "RīgaTV 24" direktors Klāvs Kalniņš.

Raidījumu vadītājs tiks meklēts tāpēc, ka sarunu šova "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs kandidēs 13. Saeimas vēlēšanās.

Jaunu vadītāju meklē arī raidījumam "Nacionālo interešu klubs", jo arī vadītājs Didzis Šmits iesaistījies politikā.

Kalniņš norādīja, ka abu raidījumu vadītāji vairs nestrādā "RīgaTV 24". "Šo personību lēmums nav saistīts ar "RīgaTV 24" darbību. "RīgaTV 24" vienmēr bijis politiski neitrāls un vienmēr tāds arī paliks, nodrošinot skatītājiem viedokļu daudzveidību," uzsvēra Kalniņš.

Kalniņš atzīmēja, ka televīzijas kanālā pēc abu ētera personību paziņojumiem notiek darbs pie raidījumu formātu attīstīšanas un norisinās pārrunas ar potenciālajiem raidījumu vadītājiem. "Patlaban varu atklāt, ka norisinās pārrunas ar potenciālo raidījumu "Nacionālo interešu klubs" vadītāju, politiķi un uzņēmēju Vili Krištopānu, par kuru saņēmām daudz labu atsauksmju no skatītājiem, kad viņš vadīja raidījumu "Preses klubs" viesvadītāju mēnesī," sacīja Kalniņš.

Savukārt par raidījuma "Rampas ugunis" vadītāju plāno izsludināt konkursu.

Pagājušajā nedēļā, 26. jūlijā, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš (KPV LV) tīmekļa vietnē "Facebook" paziņoja, ka Kivičs pievienojies politiskajai partijai "Kam pieder valsts" un kandidēs 13. Saeimas vēlēšanās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu