Mediji: "Knicks" darīs visu, lai iegūtu Ērvingu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steven Senne/AP/Scanpix

Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spožākajām zvaigznēm Kairijs Ērvings izvēlējies nepagarināt līgumu ar Bostonas "Celtics" komandu, kā rezultātā nākamā gada vasarā basketbolists kļūs par brīvo aģentu. Viena no komandām, kura darīs visu, lai savā sastāvā iegūtu Ērvingu, būs Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks", vēsta Bleacher Report. 

26 gadus vecais basketbolists izvēlējies nenoslēgt ilgtermiņa līgumu ar "Celtics"  šovasar, taču tas bija gaidāms un saprotams lēmums. Gadījumā, ja Ērvings izlemtu parakstīt ilgtermiņa līgumu jau šovasar, tad viņš zaudētu lielu naudas summu, kuru varētu nopelnīt nākamvasar. Ceļoties NBA spēlētāju algām, basketbolistam 2019. gada vasarā ir iespēja iegūt nedaudz vairāk kā 80 miljonus dolāru (68 miljoni eiro) lielāku atalgojumu, parakstot līgumu ar savu līdzšinējo komandu. 

"New York Times" žurnālists Marks Steins ziņo, ka Ērvings par saviem nākotnes plāniem nav pilnībā pārliecināts. Kā komandas, kuras ir gatavas izrādīt lielāko iniciatīvu, lai iegūtu basketbolistu, tiek minētas Ņujorkas "Knicks" un Bruklinas "Nets". 

"Tuvi avoti ziņo, ka Ērvings vēlas tikt prom no Bostonas. Basketbolists vēlas nonākt Ņujorkā, kur pavadīja savus bērnības gadus," atzinis Steins. 

Iepriekšējā vasarā Ērvings tika aizmainīts no Klīvlendas "Cavaliers" komandu uz Bostonas "Celtics" klubu, taču iepriekš basketbolists bija minējis vairākas komandas, kurās viņš vēlētos nonākt, to skaitā bija arī "Knicks". 

Pats sportists "New York Times" komentējis notiekošo situāciju, atzīstot, ka domās par visu tad, kad pienāks laiks. 

"Šis, protams, ir jautājums, kurš nākamajā sezonā bieži tiks apspriests. Domāšu par to, kad pienāks laiks. Patlaban esmu Bostonas "Celtics" spēlētājs, tādēļ man prātā ir tikai viena doma - čempiontitula izcīnīšana," sacīja Ērvings. 

Aizvadītajā sezonā Ērvings vidēji spēlē guva 24,4 punktus, atdeva 5,1 rezultatīvu piespēli, kā arī atņēma 1,1 bumbu spēlē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu