«Gredzenu pavēlnieka» seriālu veidos «Amazon Studios» (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV interneta tirdzniecības gigants «Amazon» iegādājies tiesības ekranizēt televīzijā britu rakstnieka Dž.R.R.Tolkīna romānu troloģiju «The Lord of the Rings» («Gredzenu pavēlnieks») un plāno uzņemt seriālu.

Seriāls būs priekšstāsts un vēstīs par notikumiem pirms «Gredzenu pavēlnieka» pirmajā grāmatā aprakstītajiem piedzīvojumiem, paziņoja «Amazon».

Tā pirmizrāde notiks «Amazon» platformā «Prime Video».

Seriālu uzņems «Amazon Studios» sadarbībā ar organizāciju «Tolkien Estate and Trust», izdevniecību «HarperCollins» un kompāniju «New Line Cinema».

«The Lord of the Rings ir kultūras fenomens, kas pārņēmis vairāku fanu paaudžu iztēli,» norādīja «Amazon Studios» pārstāve.

«Tolkien Estate and Trust» un «HarperCollins» pārstāvis sacīja, ka «Amazon Studios» komandai ir interesantas idejas, kā iedzīvināt uz ekrāniem līdz šim neizpētītus stāstus, balsoties uz Dž.R.R.Tolkīna darbiem.

«Gredzenu pavēlnieka» triloģiju uz lielajiem ekrāniem iedzīvināja jaunzēlandiešu režisors Pīters Džeksons un «New Line Cinema».

Filmu «The Fellowship of the Ring» («Gredzena brālība»), «The Two Towers» («Divi torņi») un «The Return of the King» («Karaļa atgriešanās»)

ienākumi pasaulē sasniedza gandrīz sešus miljardus dolāru un tās ieguva 17 «Oskarus».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu