Usiks: cīnīties smagsvaros - tas ir cits adrenalīns, cita bīstamība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Cīnīties smagsvaru kategorijā raisītu pavisam citu adrenalīnu un būtu bīstamāk nekā pirmajā smagajā svarā, uzskata Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks.

Usiks kļuvis par absolūto čempionu pirmajā smagajā svarā (kategorijā līdz 90,7 kilogramiem). Viņš aizpagājušajā nedēļā Pasaules boksa supersērijas finālā Maskavā pēc punktiem uzvarēja krievu Muratu Gasijevu. Usika īpašumā ir WBO, WBC, IBF un WBA Super jostas, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Ukrainas bokseris trešdien Kijevā tikās ar līdzjutējiem un piedalījies preses konferencē, kurā Usiks atzina, ka viņš karjeras turpinājumā varētu pāriet uz smagsvaru kategoriju.

"Kā jau iepriekš teicu, kad iegūšu visas jostas, vēlos veikt jaunu pakāpienu. Ja šādas cīņas ir iespējamas, kāpēc gan neboksēties? Smagsvaros ir cita bīstamība, cits adrenalīns un jaunas jostas," portāls "Isport" citē Usika teikto.

Bokseri pārstāvošās kompānijas K2 ģenerāldirektors Aleksandrs Krasjuks jau iepriekš atklāja, ka Usiks nākamo cīņu varētu aizvadīt pret britu Toniju Beljū pirmajā smagajā svarā, bet pēc tam mērķis ir cīnīties arī pret šā brīža pasaules labāko bokseri smagajā svarā - britu Entoniju Džošua.

"Veicam pārrunas ar Tonija Beljū komandu. Ja cīņa notiks, visticamāk, tā varētu risināties Lielbritānijā. Domāju, ka Usiks cīņu aizvadīs rudenī Mančestrā vai Liverpūlē," preses konferencē sacīja Krasjuks.

Usiks profesionālajā boksā 15 cīņās nav piedzīvojis zaudējumu, 11 dueļus uzvarot ar nokautu.

Jau vēstīts, ka Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis alkst revanša cīņu pret Usiku, kuram viņš janvārī piekāpās Pasaules boksa supersērijas pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu