Daugavpilī vairāki tūkstoši iedzīvotāju palikuši bez elektrības

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Ceturtdien pusdienlaikā Daugavpilī vairāki tūkstoši iedzīvotāju palikuši bez elektrības, informēja AS "Sadales tīkls" pārstāvji.

Plkst.13.18 tika reģistrēts tehnoloģisks traucējums augstsprieguma 110 kilovoltu elektrotīklā Daugavpilī, ietekmējot elektroapgādi vairākiem tūkstošiem klientu Daugavpils pilsētā.

"Sadales tīkla" un AS "Augstsprieguma tīkls" operatīvā darba brigādes nekavējoties ir sākušas bojājuma lokalizēšanu, lai visiem klientiem atjaunotu elektroenerģijas piegādi pēc iespējas ātrāk.

Aptuveni divu stundu laikā AS "Sadales tīkls" izdevies atjaunot elektroapgādi lielākajai daļai klientu, informēja uzņēmumā.

Elektroapgādes traucējumi ir vēl deviņiem klientiem un gan "Sadales tīkla", gan AS "Augstsprieguma tīkls" operatīvais personāls turpina darbu, lai elektroapgādi atjaunotu visiem klientiem pēc iespējas ātrāk.

Elektroapgādes traucējumu iemesls tiek noskaidrots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu