Rīgā puspliks vīrietis ar cirvi izsit logus divām pašvaldības policijas automašīnām (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Aizvadītajā naktī Rīgā puspliks vīrietis ar cirvi izsita logus diviem pašvaldības policijas operatīvajiem transportlīdzekļiem, informēja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš skaidroja, ka naktī Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes dežurants, koordinējot auto patruļas tuvējās apkaimēs, izdzirdēja vairākus skaļus būkšķus no policijas stāvvietas. Pārbaudot perimetru videonovērošanas kamerās, viņš pamanīja puspliku vīrietis ar cirvi rokās pie diviem Rīgas pašvaldības policijas operatīvajiem transportlīdzekļiem. Vīrietis pēkšņi ar cirvi sāka dauzīt vienu no transportlīdzekļiem, bet mirkli vēlāk jau metās bēgt.

Policists izskrēja no dežūrdaļas un pamanīja, ka vienam no transportlīdzekļiem ir izsists aizmugurējais logs, abi priekšējo durvju logi un vējstikls vadītāja pusē. Tāpat policists konstatēja kaitējumu arī uz automašīnas vadītāja puses durvīm. Savukārt otram policijas transportlīdzeklim bija izsists priekšējais pasažiera puses durvju logs.

Apskatot tuvāko apkārtni, pusplikais vīrietis pamanīts Detlava Brantkalna ielā. Policists izvilka elektrošoka pistoli, dodot rīkojumu nekavējoties apstāties un nogulties uz zemes, un pārkāpējs policista rīkojumus izpildīja. Tajā pašā brīdī pie likumsarga piebrauca arī policijas patruļa.

Vīrietis saslēgts rokudzelžos un aizvests atpakaļ uz dežūrdaļu.

Izjautājot viņu par savas rīcības motīviem, vīrietis noliedza atbildību par nodarīto kaitējumu policijas transportlīdzekļiem, skaidrojot, ka ir tikai pastaigājies. Sarunas laikā no vīrieša tika sajusta alkoholam raksturīgā smaka.

Aizturētais vīrietis tika nodots Valsts policijas (VP) darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Nedaudz vēlāk VP darbinieki aizturētā vīrieša iepriekš izmantoto cirvi atrada dobē aiz nama Augusta Deglava ielā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu