"Godīgi sakot, mēs paši neko nesaprotam" - Katrīne Sauliete par attiecību krīzi ar vīru Kasparu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/sauljukas91

Vasaras sākumā medijos parādījās ziņa, ka uz izjukšanas robežas ir hokejista Kaspara Saulieša laulība ar Katrīni Saulieti. Pāris jūlijā nosvinēja 10. kāzu gadadienu, tomēr par turpmāko attiecību nākotni abi ir neziņā. 

Katrīne izdevumam "Vakara Ziņas" paudusi sašutumu, ka daudzi plašsaziņas līdzekļi "no mušas uzpūtuši ziloni": "Mēs vēl paši nebijām neko izdomājuši, bet mūs jau izšķīra. (..) Godīgi sakot, mēs paši neko nesaprotam."

Viņa atzīst, ka jūtas labi, ir nodarbināta, un ar Kasparu ik pa laikam pavada laiku kopā: "Ir ļoti labi, ka mums ir tik daudz lietu, ko darīt, lai par to nedomātu. Uzskatu, ka tikai laiks parādīs, kā viss izvērtīsies. Ja mēs būsim kopā, tad tā tam arī jābūt. Varbūt mēs pārvarēsim šo posmu un viss būs vēl labāk. Un ja nebūs, tad mums bija lemts būt kopā šos desmit gadus, lai izaugtu forši, skaisti un talantīgi bērni."

Jau vēstīts, ka Kaspars no saviem sociālajiem tīkliem izdzēsis teju visus foto, kuros redzama Katrīne, savukārt no daiļās blondīnes zeltneša pazudis gredzens, kā arī viņa regulāri izklaidējas ar draudzenēm, vīru atstājot ārpus kadra.

Pēdējais ieraksts, kurā Katrīne pieminējusi vīru, ir sociālajā vietnē «Instagram» ievietotā fotogrāfija ar vārdiem: "Lai vai kā ir, bija vai būs... Paldies par mīlestības pilno laiku, Kaspar, un, protams, skaistajām rozēm."

Kā zināms, pāris mija gredzenus 2008. gada vasarā. Kaspars un Katrīne ir vecāki divām meitām - Kortnijai un Kerijai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu