"Sabres" maiņas darījumā no "Hurricanes" iegūst Skineru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kathy Willens/AP

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" maiņas darījumā no Karolīnas "Hurricanes" ieguvusi kanādiešu uzbrucēju Džefu Skineru, vēsta vienība.

Tikmēr "Hurricanes" ieguvusi uzbrucēju Klifu Pu, 2019.gada drafta otrās kārtas izvēli, kā arī 2020.gada drafta trešās un sestās kārtas izvēles.

Pašlaik 26 gadus vecais Skiners savu līdzšinējo NHL karjeru astoņas sezonas pavadījis "Hurricanes" vienībā. Planētā spēcīgākajā līgā viņš 579 spēlēs guvis 204 vārtus un veicis 175 rezultatīvas piespēles.

Aizvadītajā sezonā kanādietis laukumā bija visās 82 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva 24 vārtus un veica 25 rezultatīvas piespēles, būdams ceturtais rezultatīvākais uzbrucējs komandā.

"Sabres" aizvadītajā sezonā bija vājākā NHL komanda, bet uzvarēja drafta loterijā un ar pirmo numuru izraudzījās zviedru aizsargu Rasmusu Dālinu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu