"Summer Sound" laikā iespējams pērkona negaiss

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

"Summer Sound" festivāla laikā Liepājā pūtīs mēreni stiprs rietumu vējš un gaiss būs silts, sestdien un naktī uz svētdienu iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Piektdienas vakarā debesis virs Liepājas būs pārsvarā skaidras, naktī uz sestdienu gaidāms neliels mākoņu daudzums, kas dienā palielināsies. Visaugstākā lietus un pērkona negaisa varbūtība prognozēta sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu. Kā vienmēr, ar pērkona negaisu būs saistīts stipra lietus, vēja un krusas risks.

Vējš piektdienas vakarā mēreni pūtīs no rietumiem, ziemeļrietumiem, naktī uz sestdienu tas brīžiem pierims, bet sestdien atkal pastiprināsies, brāzmās palaikam sasniedzot 12 metru sekundē. Lietus un negaisa mākoņu ietekmē vējš īslaicīgi var kļūt vētrains.

Naktis pludmalē būs tropiski siltas - gaisa temperatūra nenoslīdēs zemāk par +20 grādiem. Gaisa temperatūra dienas laikā daudz nemainīsies un saglabāsies zem +25 grādiem.

Ūdens temperatūra jūrā pie Liepājas aptuveni +23 grādi, bet viļņu un straumju dēļ peldēšanās var būt bīstama.

Programma

Piektdien no plkst.19.45 uz galvenās skatuves uzstāsies mākslinieki "Alle Farben", "Gacho", Aija Andrejeva un "Daddy was a Milk Man". Savukārt uz citām festivāla skatuvēm kāps mūziķi kā Aivo Oskis, Marta Ritova, "Podruga", "Atom", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Čips un Dullais", "Colours of Bubbles", Justs, "The Bongo Club", "Singapūras satīns", "Rīgas modes", "Židrūns, Edavārdi, Igo, Inokentijs Mārpls, "Dzelzs vilks", "Soundarcade", kā arī dīdžeji Rudaks un Toms Grēviņš.

Savukārt 4. augustā, uz festivāla galvenās skatuves uzstāsies mākslinieki Kriss Noa (Chris Noah), Laura Rizoto, "Coasts", "Musiqq" un "Goo Goo Dolls".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu