Makgregors atgriežas MMA; nākamais pretinieks - Nurmagomedovs (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne īrs Konors Makgregors pēc divu gadu pārtraukuma atgriezīsies astoņstūrī, lai aizvadītu dueli pret krievu Habibu Nurmagomedovu, oficiāli ziņo UFC.

Cīņa notiks 6. oktobrī Lasvegasā. Jau ilgāku laiku medijos izskanēja solījumi, ka varētu notikt šāds duelis, taču līdz šim nebija oficiāla apstiprinājuma par cīņas norises laiku un vietu.

30 gadus vecais Makgregors MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvojis 3 zaudējumus. Viņš UFC nav cīnījies kopš 2016. gada novembra.

Pērn augustā Makgregors debitēja boksā, piedzīvojot zaudējumu slavenajam amerikānim Floidam Meivezeram. Šis duelis kļuva par visu laiku otru ienesīgāko boksa vēsturē.

29 gadus vecais Nurmagomedovs MMA karjerā vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, izcīnot 26 uzvaras.

Duelis notiks vieglajā svarā (līdz 70,3 kilogramiem). Nurmagomedovam šī būs pirmā čempiona titula aizstāvēšanas cīņa. Viņš aprīlī ieguva titulu, uzveicot amerikāni Elu Aiakvintu. 

Nurmagomedovs un Aiakvinta cīnījās par čempionu titulu, kas Makgregoram tika atņemts par neaktivitāti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu