"Tele2" klientiem radušās problēmas ar viesabonēšanas sakariem (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kopš piektdienas pēcpusdienas sociālajos tīklos vairāki cilvēki sūdzas par "Tele2" klientu grūtībām sazvanīties ārzemēs. Kāds satraukts kungs no Itālijas TVNET informēja, ka cilvēkiem, kuri tur ieradušies no Latvijas un izmanto "Tele2" pieslēgumu, ir grūti savstarpēji sazvanīties. Par līdzīgām problēmām Latvijas "Tele2" klienti ir ziņojuši arī no Vācijas un Norvēģijas.

Savukārt pats "Tele2" sociālajā tīklā tviter vēsta, ka pašlaik vairāki "Tele2" viesabonēšanas pakalpojumi, un konkrēti zvani un īsziņas darbojas ar pārtraukumiem. Uzņēmums sola darīt visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu šīs problēmas, bet pagaidām iesaka saziņai izmantot 4G mobilo internetu, kur, kā noprotams, tehnisku problēmu nav. To gan apstrīd paši "Tele2" klienti, kuri apgalvo, ka ārzemēs nedarbojas arī interneta pieslēgums un tādēļ ir apgrūtināta arī navigācijas programmu izmantošana.

Vairākos sociālo tīklu kontos norādīts, ka cilvēki saskārušies ar mobilo sakaru problēmām Itālijā, Somijā, Polijā, Lielbritānijā, Norvēģijā un Spānijā.

"Tele2" skaidro, ka tiek strādāts, lai ātri atrisinātu problēmu un atvainojas par klientiem sagādātajām neērtībām. Latvijas teritorijā "Tele2" tīkls darbojoties ierastajā režīmā.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu