Toma Krūza "Neiespējamā misija" turpina dominēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ziemeļamerikas kinoteātros 1. vietu saglabājusi sestā asa sižeta filmas "Neiespējamā misija" daļa, kuras veiksmes stāsts aizsācies ar Braiena de Palmas režisēto 1996. gada filmu, kas aizsāka "misiju" un aktiera Toma Krūza (Tom Cruise) uzvaras gājienu.

Otrās nedēļas griezumā filma "Mission: Impossible – Fallout" iekasējusi 35 miljonus dolāru.

Starp citu, lidošanas ainas filmā ir uzņemtas pasaulē lielākajā vēja tunelī, ko speciāli Toma Krūza pasūtījumam būvējis Latvijas uzņēmums "Aerodium".

2. vietā ar 25 miljoniem jaunā ģimenes filma "Kristofers Robins" (Christopher Robin).

Tikmēr 3. vietā asa sižeta komēdija "Spiegs, kurš mani pameta", kurā galvenās lomas atveido Mila Kunisa (Mila Kunis) un Keita Makinona (Kate McKinnon).

Anotācija: Divas labākās draudzenes, trīsdesmitgadnieces Odrija un Morgana, pašas pret savu gribu tiek ierautas starptautiskā sazvērestībā, kad viņu dzīvoklī pēkšņi uzrodas Odrijas bijušais draugs, kurš, kā izrādās, ir spiegs. Viņam uz papēžiem min algoti slepkavas, no kuriem tagad ir jāglābjas arī abām draudzenēm. Bēgot cauri visai Eiropai, draudzenes neticamā kārtā sveikā izkļūst no visām briesmām, turklāt pa ceļam vēl izdomā plānu, kā izglābt pasauli.

4. vietā Merila Strīpa (Meryl Streep) un jaunā filma "Mamma Mia! Here We Go Again". 

Asa sižeta trilleris «Stabilizators 2» («The Equalizer 2»), kurā titullomu atveido divkārtējais «Oskara» balvas ieguvējs Denzels Vašingtons, numur 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu