Lovato pēc pārdozēšanas incidenta nāk klajā ar paziņojumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Demija Lovato publiskojusi savu pirmo atklāto paziņojumu sociālā tīklā “Instagram”, pēc tam, kad divas nedēļas iepriekš tika hospitalizēta narkotiku pārdozēšanas dēļ. Atklātajā vēstule mūziķe atzina, ka viņas atveseļošanās process būs “garš ceļš” un pateicās faniem par mīlestību.

“Es vienmēr esmu bijusi atklāta par savu cīņu ar atkarībām. Tas, ko esmu iemācījusies, ir fakts, ka šī slimība nav kaut kas, kas laika gaitā pazūd vai mazinās. Tas ir kaut kas, kas man ir jāturpina pārvarēt un vēl nav izdevies,” rakstīja mūziķe.

Lovato, kura arī agrāk ir publiski apspriedusi savu narkotiku un alkohola atkarību, pateicās Dievam, draugiem un faniem, sakot, ka viņu pozitīvās domas un lūgšanas palīdzēja viņai “orientēties šajā grūtajā laikā”.

Tāpat viņa izteica pateicību ģimenei un slimnīcas komandai, kuri pēc Lovato uzņemšanas 24. jūlijā, bija mūziķei līdzās. "Bez viņiem es jums neuzrakstītu šo vēstuli.”

“Tagad man ir nepieciešams laiks, lai atlabtu un koncentrētos uz manu atkarības pārvarēšanu un ceļu uz atveseļošanos. Mīlestība, ko jūs man izrādījāt, nekad netiks aizmirsta, un es ceru, ka pienāks diena, kad es varēšu teikt, ka man tas ir izdevies. Es turpināšu cīnīties,” savās sajūtās dalījās mūziķe.

Lovato tuvu stāvošs avots atklāja, ka viņa pametīs slimnīcu jau tuvā nākotnē un uzreiz dosies uz atkarību pārvarēšanas centru. 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu