Lai neaizēnotu līgavu: Mārklas ieturētais tērps prinča Harija bērnības drauga kāzās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Nedēļas nogalē, Meganas Mārklas dzimšanas dienas svinībās, princis Harijs ar savu sievu apmeklēja Harija bērnības drauga kāzas. Ņemot vērā Meganas popularitāti, viens no svarīgākajiem uzdevumiem bija neaizēnot ar savu tērpu līgavu un turēties ēnā. Vai viņai tas izdevās?

Prinča Harija un hercogienes Meganas iznācienu publiskajā telpā visa pasaule ikreiz gaida ar aizturētu elpu, tāpēc arī 4. augusts bija ļoti īpaša diena. Karaliskais pāris apmeklēja prinča bērnības drauga kāzas, un, lai arī tā bija arīdzan Meganas dzimšanas diena, hercogienes lielais notikums bija sekundārs, un viņas uzdevums bija neaizēnot līgavas skaisto tērpu ar savējo.

Foto: Scanpix

Jāatzīst, ka viņai tas lieliski izdevās, un viņa izdarīja visu, lai pievērstu sev pēc iespējas mazāk uzmanības. Mārklai mugurā bija tumša "Club Monaco" kleita, pieskaņotas tumšas kurpes un atbilstoša somiņa.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Vairāk attēlu - galerijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu