Lindai Leen metas slikti no partiju cīņām pirms Saeimas vēlēšanām (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dziedātāja Linda Leen jeb īstajā vārdā Linda Lezdiņa (39), sākoties aktīvai cīņai par vēlētājiem rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, publiskojusi savas pārdomas par valstī notiekošo.

“Slikti metas no partiju savstarpējiem apvainojumiem kā galveno, pat pamatieroci cīņā par vēlētāju. Kā tādā viduslaiku tirgus laukumā... Rodas sajūta, ka reālā funkcija un mērķi – darbs valsts un tautas labklājības labā/programmas, paliek n-tajā plānā kā tāda formalitāte, kas gariem zobiem “jāpievelk”. Trūkst gaišu un reizē dzelzs stipru cilvēku! Un neatkarīgu mediju... Es, vairoties no dzeltenā politiķu spama pēdējās dienas, patiesi domāju – ko es VARU darīt? [..] Man rūp šī vieta, kur dzīvoju. Un rūp arī sava dzīve un laime. Un, lai kā negribētos, tā kaut kādā mērā atkarīga no ekonomiskajiem un politiskajiem procesiem valstī,” sociālajā tīklā “Instagram” raksta dziedātāja.

Kā jau ziņots, 13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

Vēlēšanu iecirkņi būs izvietoti arī 45 valstīs ārpus Latvijas: ASV, Apvienotajos Arābu Emirātos, Austrālijā, Austrijā, Azerbaidžānā, Baltkrievijā, Beļģijā, Brazīlijā, Čehijā, Dānijā, Ēģiptē, Francijā, Grieķijā, Gruzijā, Igaunijā, Indijā, Islandē, Itālijā, Izraēlā, Īrijā, Japānā, Jaunzēlandē, Kanādā, Kazahstānā, Korejā, Krievijā, Ķīnā, Lielbritānijā, Lietuvā, Luksemburgā, Meksikā, Moldovā, Nīderlandē, Norvēģijā, Polijā, Portugālē, Somijā, Spānijā, Šveicē, Turcijā, Ukrainā, Ungārijā, Uzbekistānā, Vācijā un Zviedrijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu