Mourinju noraizējies par Mančestras "United" iespējām nākamajā sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Slavenā Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras «United» galvenais treneris Žuzē Mourinju noraizējies par komandas iespējām cīnīties par augstākajām vietām nacionālajā čempionātā. 

Mourinju uztrauc kluba vadības pasīvā rīcība transfēru periodā. Viņš uzskata, ka komandai nepieciešams piesaistīt augstākās klases futbolistus vairākās pozīcijās. Pretējā gadījumā 2018./2019. gada sezona būs grūta. 

Pēdējās nedēļās «United» tika saistīta ar Anglijas izlases aizsargu Hariju Magvairu un Beļģijas valstsvienības aizsargu Tobiju Alderveireldu, bet šos spēlētājus Mančestras vienībai neizdevās piesaistīt. 

Komandai būs nepieciešams laiks, lai veiksmīgi sastāvā iekļautu vairākus jaunpienācējus. 

«Kluba vadība jau ilgāku laiku zin par manām vēlmēm,» MUTV sacīja Mourinju. «Tā zin, ko es vēlos un es zinu, ka tā cenšas darīt visu iespējamo. Vēl ir pāris dienas laika, paskatīsimies, kas notiks. Vairākas citas komandas, ar kurām sacentīsimies, ir izveidojušas tiešām spēcīgus sastāvus. Piemēram, Londonas «Chelsea», Totenhemas «Hotspur», Mančestras «City». Tāpat arī «Liverpool», kas iegādājas visus un visu. Ja neuzlabosim komandu, mums priekšā būs smaga sezona.»

Mourinju līdzīgi izteicās arī pirms iepriekšējās sezonas. 

Jauno premjerlīgas sezonu Mančestras «United» sāks piektdien savā laukumā «Old Trafford» stadionā pret Lesteras «City» futbolistiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu