Mārim Mihelsonam 43

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 3. augustā Ventspilī izskanēja trešais grupas "Prāta vētra" jaunā albuma turnejas koncerts, kurš izvērtās pārsteigumiem pilns ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem grupas puišiem. Kolektīva menedžments un koncerta viesi pārsteidza taustiņinstrumentālistu Māri Mihelsonu uz skatuves sveicot 43. jubilejā. Apsveikumam pievienojās arī visi koncerta apmeklētāji, dziedot "Daudz baltu dieniņu" un ar ovācijām sveicot Māri. 

"Tas bija negaidīti un ārkārtīgi sirsnīgi! Milzīgs paldies visiem, kas atnāca uz manu dzimšanas dienas ballīti," pateicās Māris.

Jau 11. augustā grupas dosies uz Daugavpili, kur stadionā "Lokomotīve" uz skatuves kāps arī Marina Kravets, lai kopīgi ar Renāru Kauperu izpildītu dziesmu no jaunā albuma. Savukārt 17 .augustā "Skārda bungu tūre" noslēgsies ar grandiozāko no šīs vasaras koncertšoviem Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu