Pieejamas papildu biļetes uz Rodžera Votersa koncertu Rīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tirdzniecībā nonākušas papildu biļetes uz grupas "Pink Floyd" bijušā vokālista un basģitārista Rodžera Votersa koncertu "Arēnā Rīga" 24. augustā, liecina koncertaģentūras "FBI" paziņojums sociālajā tīklā "Twitter".

Papildu biļetes parterī un sēdvietām 108. sektorā maksā gandrīz 80 eiro.

Kā ziņots, Votersa koncertturneja "Us + Them" jau kopš pagājušās vasaras sākuma apceļojusi vairākas ASV pilsētas. Turnejas koncertos lielākoties skan dziesmas no "Pink Floyd" albumiem "The Dark Side of The Moon", "The Wall", "Animals" un "Wish You Were Here".

Tāpat koncerta programmā iekļautas dziesmas no Votersa jaunākā albuma "Is This the Life We Really Want?" (skat. TVNET recenziju).

"Votersa leģendārās dzīvās uzstāšanās ir zināmas kā daudzdimensionāli šovi ar moderniem audiovizuāliem eksperimentiem un augstākās klases skaņu. Arī šī tūre nav izņēmums un mēnešiem ilgi veidotajā šovā scenogrāfiju veidos nebijuša izmēra projekcijas kombinācijā ar pāri publikai lidojošu dronu vadāmiem elementiem, lāzeriem un citiem vizuāliem efektiem," pauda koncertaģentūras pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu