Antheus: pagājušā gadsimta elegances un mūsdienu apvienojums tavā vannas istabā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Villeroy & Boch

Laika gaitā vannas istaba no telpas, kas kalpo tikai konkrētu funkciju izpildei, ir pārvērtusies par personīgo labsajūtas oāzi, kur dizains tiek izmantots dažādu noskaņu radīšanai. Gluži kā citām mājokļa telpām, arī vannas istabas iekārtojumam ir savas tendences un trendi. Šogad viena no aktualitātēm ir retro stils jeb, precīzāk, tā apvienojums ar mūsdienīgo. Vintage ienākšanai modē sekojis arī vācu ražotājs Villeroy & Boch, kas radījis un klientiem piedāvā novatorisku retro stila premium vannas istabas kolekciju Antheus, kas izturēs visas laika un tendenču pārbaudes.

Villeroy & Boch, viens no pasaulē vadošajiem premium klases vannas istabas iekārtu ražotājiem, jau kopš tā pirmsākumiem tālajā 1748. gadā ir izcēlies ar izteiksmīgiem dizainiem, aktuālām krāsu gammām, izcilu kvalitāti un atjautīgām funkcijām. Laika gaitā šis, Vācijas pilsētā Mettlahā, radītais ģimenes bizness kļuvis par pasaulslavenu dzīves stila zīmolu, kas aktīvi darbojas 125 valstīs (arī Latvijā) un piedāvā patiesi plašu produktu klāstu – sākot no visa vannas istabai un labsajūtas radīšanai nepieciešamā līdz pat galda piederumiem. Šogad zīmols svin savu jau 270 pastāvēšanas jubileju, taču tā pamatvērtības gadu laikā nav mainījušās - vēl arvien kompānija tur godā un saviem klientiem piedāvā izcilu kvalitāti, inovācijas, taču tajā pašā laikā arī tradīcijas un neatkārtojamu stilu.

Foto: Villeroy & Boch

Villeroy & Boch Gustavsberg Latvijas pārdošanas un mārketinga vadītāja Liene Freimane nekustamo īpašumu sludinājumu portālam City24.lv stāsta, ka minētās vērtības caurvij arī jauno un iespaidīgo premium vannas istabas kolekciju Antheus, ko zīmols laida klajā šogad. To raksturo smalki materiāli, sabalansētas proporcijas un Art Deco rotaļīguma iedvesmotas ģeometriskas formas, kas apvienotas ar modernā Bauhaus dizaina tīrību. Ekskluzīvo Antheus dizainu izstrādājis vācu dizaineris Kristians Hāss (Christian Haas). Lai radītu šo kolekciju, viņš mūsdienu klasiskās vērtības sakombinējis ar vieglumu un eleganci. Rezultātā ir tapis neierasts, taču laikam līdzi ejošs dizains, kur unikālas formas apvienotas ar aizraujošu materiālu sajaukumu.

Foto: Villeroy & Boch

Antheus vannas istabas kolekcija sastāv no izlietņu un tualetes podu risinājumiem, augstas kvalitātes vannas, elegantām vannas istabas mēbelēm un spoguļiem. Izlietne ir veidota no inovatīvā TitanCeram keramikas materiāla, ko izstrādājuši paši “Villeroy & Boch”. Savukārt brīvi stāvošā Quaryl® materiāla vanna veidota monolītā, kurā smalks dizains saplūst ar apbrīnojamu izturību. Gludā, patīkami siltā vannas virsma ir ne vien ļoti stabila, izturīga un neslīdoša, bet arī viegli tīrāma, jo virsmā nav poru, kurā netīrumiem pieķerties. Smalkais, bet izturīgais TitanCeram materiāls, kas izmantots izlietnēspiešķir tām graciozu vieglumu, un tā kombinācija ar nopulētu nerūsējošo tēraudu, elegantu marmoru un izsmalcinātu koku Antheus kolekciju paceļ vēl nebijušā līmenī.

Foto: Villeroy & Boch

Vannas istabas elementi izceļas ar interesantām, neparastām detaļām, kas katru mēbeļu vienību padara unikālu. Kristians Hāss ir spēlējies ar dažādu materiālu salikumiem, rezultātā Antheus dizainā veiksmīgi iemiesojot savā starpā kontrastējošo pagātni un tagadni. Piemēram, marmora vannas istabas mēbeļu virsmas, kas ir melnā tonī (ar baltām kvarca šķiedrām), uzskatāmas par nezūdošu klasiku. Tikmēr izlietņu ekstravagantās malas sevī iemieso pagājušā gadsimta 20.gadu eleganci, tajā pašā laikā uz virsmas veidojot interesantas krāsu un gaismas spēles. Nerūsējošais tērauds kolekcijai piešķir laikmetīgu, pat ultramodernu garšu, bet īpaša koka finieris ar unikālu, graudainu rakstu pasvītro Antheus kolekcijas mūžīgo raksturu un katru mēbeles vienību pārvērš vienreizējā.

Foto: Villeroy & Boch

“Antheus būs perfekti piemērota tiem, kuri novērtē divas klasikas - Art Deco un Bauhaus stilus, un vēlas savā vannas istabā ienest to izsmalcināto garšu. Tiem, kuri ir kā personalizēta, patiesi īpaša meklējumos un tiecas pēc pastāvīgām vērtībām, izcilas meistarības un noturīga dizaina,” pārliecināta ir L.Freimane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu