Uzbrucējs Gomess paziņo par karjeras beigām Vācijas izlasē

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušais Vācijas futbolists Mario Gomess, kurš spēlē uzbrucēja pozīcijā, paziņojis par karjeras beigām valstsvienībā.

Lai arī 33 gadus vecais Gomess pavēstījis, ka izlasē vairs neplāno spēlēt, viņš ir gatavs atgriezties, ja valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs redzēs viņam vietu sastāvā.

"Ir laiks izlasē atbrīvot vietu jaunajiem un talantīgajiem spēlētājiem," savā sociālā tīkla "Facebook" kontā rakstīja Gomess. "Vēlos, lai viņi piepilda savu sapni par spēlēšanu izlasē. Ja vien Lēvs redzēs mani sastāvā pēc diviem gadiem Eiropas čempionātā, kas ir maz ticams, un ja es jutīšos pilnībā gatavs, tad es pieļauju iespēju atgriezties."

Gomess šobrīd pārstāv Vācijas bundeslīgas komandu "VfB Stuttgart", tai pievienojoties šajā starpsezonā. Iepriekš viņš divus gadus spēlēja "VfL Wolfsburg", kā arī Itālijas un Turcijas klubos attiecīgi Florences "Fiorentina" un Stambulas "Bešiktaš".

Tāpat Gomess laikā no 2003.līdz 2009.gadam spēlēja "VfB Stuttgart" pirmajā un otrajā komandā, kur uzsāka savas profesionāļa gaitas, bet 2009.gadā kļuva par Minhenes "Bayern" spēlētāju.

Lēvs šogad iekļāva Gomesu Vācijas komandas sastāvā dalībai Pasaules kausā, kas vāciešiem izvērtās pagalam neveiksmīgs, jo 2014.gada pasaules čempionei neizdevās izkļūt no apakšgrupas.

Gomess palika ārpus pieteikuma 2014.gada Pasaules kausa finālturnīram, kurā vācieši triumfēja, taču iekļāva viņu sastāvā 2016.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Vācijas izlasē Gomess aizvadīja 78 spēles un guva 31 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu