Beļģijas izlases futbolists Vitsels pievienosies Dortmundes "Borussia"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Beļģijas izlases futbolists Aksels Vitsels atgriezīsies Eiropā un pievienosies vienai no spēcīgākajām Vācijas komandām Dormundes "Borussia".

Līgums ar Vitselu tiks noslēgts līdz 2022.gadam, bet spēlētāja iegāde Dortmundes klubam izmaksās aptuveni 20 miljonus eiro.

Pagājušajā sezonā 29 gadus vecais centra pussargs spēlēja Ķīnas spēcīgākajā līgā Tjaņdziņas "Quanjian" komandā. Tajā viņš aizvadīja 47 spēles un guva sešus vārtus.

"Pēc Pasaules kausa izcīņas mans mērķis bija atgriezties Eiropā," Dortmundes vienības mājaslapā citēts Vitsels. "Esmu ļoti laimīgs un lepns, ka varēšu spēlēt "Borussia" sastāvā."

Vitsels šogad pārstāvēja arī Beļģijas izlasi Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kur bija stabils valstsvienības pamatsastāva futbolists. Viņš palīdzēja beļģiem izcīnīt vēsturisku trešo vietu.

Savu profesionālo karjeru Vitsels uzsāka Ljēžas "Standart" komandā Beļģijā, bet vēlāk pārstāvēja tādas vienības kā Lisabonas "Benfica" Portugālē un Sanktpēterburgas "Zeņit" Krievijā.

Savukārt Beļģijas izlasē Vitsels nospēlējis 96 mačus, kuru laikā izcēlies ar deviņiem vārtu guvumiem.

Aizvadītajā sezonā "Borussia" finišēja ceturtajā vietā Vācijas bundeslīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu