Igaunijas uzņēmums Lielbritānijā piedāvā nelikumīgus finanšu pakalpojumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lielbritānijas Finanšu pakalpojumu pārvalde (FCA) brīdinājusi par Igaunijas uzņēmumu “GoldTech Media Service”, kas piedāvā nelicencētus finanšu pakalpojumus arī Lielbritānijas iedzīvotājiem, vēsta Igaunijas raidsabiedrība ERR.

FCA savā paziņojumā uzsver, ka visiem uzņēmumiem un privātpersonām, kas Lielbritānijā piedāvā, reklamē vai pārdod finanšu pakalpojumus un produktus, ir jāsaņem attiecīga regulatora atļauja.

Tomēr uzņēmums “GoldTech Media Service” šādu atļauju no FCA nav saņēmis.

“GoldTech Media Service” ar vismaz divu tīmekļa vietņu starpniecību piedāvā dažādus finanšu pakalpojumus, tostarp valūtas un vērtspapīru tirdzniecību tiešsaistē, ieguldījumus, kā arī dažādus citus finanšu produktus.

Par to, ka uzņēmums “GoldTech Media Service” sniedz nelikumīgus pakalpojumus janvāra beigās brīdināja arī Igaunijas finanšu regulators.

Līdzīgu paziņojumu aprīļa beigās izplatīja arī attiecīgais Latvijas regulators - Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu