Traģiski bojāgājušā pašmāju basketbolista Zeidaka sieva velta mīlestības pilnus vārdus vīram

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

28. jūlijā autoavārijā ASV negaidīti aprāvās pašmāju basketbolista Kristera Zeidaka dzīvība. Aiz sevis viņš atstāja sievu Valēriju un pusotru gadu veco meitiņu Zāru.

Sociālajā tīklā “Instagram” savā privātajā profilā Valērija publiskojusi savas pārdomas par šo traģēdiju, kas neatgriezeniski izmainījusi viņas dzīvi: “Es nekad neaizmirsīšu, kā tu mani turēji, kad uzzināju, ka esmu stāvoklī. Es atnācu pie tevis asarām acīs, nobijusies no nākotnes, nezinot kā tu uz to reaģēsi... tu mani tik mīļi apskāvi un teici, ka viss būs kārtībā. Es raudāju pie tavām krūtīm, kamēr tu spēlējies ar maniem matiem. Tikai daži zināja, ka tu mēdz būt arī ļoti maigs. Tieši tas tevī mani piesaistīja. Un es zinu, ka mūsu attiecības nebija perfektas, bet tās pavisam noteikti bija īstas... Es vienmēr atcerēšos mūsu kopā pavadītos labos laikus, un es tev mūžam būšu pateicīga par mūsu mazo eņģelīti. Viņa ir mans iemesls dzīvot... lai arī tu vairs neesi šeit, uz zemes joprojām atrodas daļiņa no tevis. [..] Es viņai vienmēr atgādināšu par to, kā tu viņu mīlēji, un to, ka tu viņu vērosi no augšas... mūžīgi. Dusi mierīgi, Kris. Tev vienmēr būs īpaša vieta manā sirdī.”

Kā jau ziņots, Zeidaks, kuram bija 28 gadi, dzīvību zaudējis sestdienas rītā Floridas štata Neipelsas pilsētā, kad ar 2004. gada izlaiduma automašīnu "Chevy Silverado" smagi ietriecies kokā.

Kā liecina policijas sniegtā informācija, Zeidaka vadītā automašīna ignorējusi "Stop" ceļazīmi un sākotnēji ietriekusies apmalē, bet pēcāk arī kokā.

Vadītājs miris notikuma vietā, turklāt viņš neesot bijis piesprādzējies.

Policija pagaidām nav noskaidrojusi, vai avārijā vainojams alkohols.

Zeidaks pēc studijām ASV 2013./14.gada sezonā atgriezās Latvijā, kad spēlēja biznesa augstskolas "Turība" sastāvā, bet pēc tam viņš karjeru turpināja "Ventspilī", kur gan viņam neizdevās nostiprināties.

Savukārt 2014./15.gada sezonā latvietis pievienojās igauņu komandai no Raplas pilsētas. Sezonu viņš uzsāka ļoti veiksmīgi, tiekot atzīts par Baltijas Basketbola līgas (BBL) oktobra vērtīgāko basketbolistu, kā arī šādu titulu viņš tajā mēnesī saņēma Igaunijas čempionātā.

Tiesa, pēc tam Zeidaka karjera piedzīvoja pagrieziena punktu, jo viņš tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā, sportistam tiekot diskvalificētam uz diviem gadiem. Kopš tā laika informācijas par latvieša gaitām bijis maz, bet pēdējos gadus viņš dzīvoja ASV.

Karjeras laikā Zeidaks spēlējis arī visu vecuma Latvijas jauniešu izlasēs.

Kristers bija pazīstamā Latvijas basketbolista Aigara Zeidaka dēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu