Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

6.-12. augusts.

Auns
Auns Foto: Depositphotos

AUNS Tev nedēļa solās būt raiba un samērā nemierīga. Var nākties uzņemties jaunus pienākumus, palīdzēt kolēģiem tikt galā ar iekrājušajiem darbiem. Saskarsmē ar priekšniecību mācēsi rast pareizos vārdus, lai gūtu sev vēlamo rezultātu. Privātā dzīvē būsi emocionāls, brīžiem pārlieku saasināti uztverot notiekošo. Pielūko, lai kaislību uzplūdu brīdī

nepasaki, ko tādu, ko vēlāk nāksies nožēlot.

Vērsis
Vērsis Foto: Depositphotos

VĒRSIS Tu neatlaidīgi turpināsi iesāktās lietas, rūpēsies, lai arī kolēģi, padotie pildītu savus pienākumus godam. Nedēļas sākumā vēlams atturēties no jaunu līgumu parakstīšanas, kā arī kredītsaistībām. Turpretim nedēļas otrajā pusē centies vairāk uzmanības atlicināt atvasītēm. Brīvdienās vēlēsies mierīgi atpūsties no ikdienas steigas, pārdomāt dzīvi un varbūt arīdzan nospraust tālākus plānus nākotnei.

Dvīņi
Dvīņi Foto: Depositphotos

DVĪŅI Centies visu darīt mierīgi, ar apdomu, citādi vari sastrādāt nepatikšanas, iekulties liekos sarežģījumos. Sevišķi piesardzīgam jābūt, kārtojot juridiskās nianses un nekustamā īpašuma jautājumus. Zvaigznes iesaka vērīgāk ieklausīties otrās pusītes ieteikumos, tie šoreiz būs ļoti trāpīgi. Saskarsmē ar kolēģiem esi lietišķāks, atturies apspriest privātās lietas, esot darbā. Nedēļas izskaņā labprāt pavadīsi laiku kopā ar draugiem, domubiedriem, iesaistīsies kāda izklaides pasākuma organizēšanā.

Vēzis
Vēzis Foto: Depositphotos

VĒZIS Tev šī var izrādīties veiksmīga nedēļa, lai mācītos ko jaunu, vai papildinātu jau esošās zināšanas, profesionālās iemaņas. Pratīsi saprasties ar līdzgaitniekiem, ātri iekarosi viņu simpātijas, atbalstu. Kāds Vēža zīmes pārstāvis nopietni apsvērs privātā biznesa iespējas, lūkosies atrast jaunus sadarbības partnerus, sponsorus. Jūtamu atbalstu var sniegt tuvinieki, gan ar morālu, gan praktisku atbalstu. Mīlas dzīvē valdīs lielais kaislības, pielūko, lai tās nesāk transformēties strīdos.

Lauva
Lauva Foto: Depositphotos

LAUVA Atbalstītāju, piekritēju tev patiesi netrūks. Ejot uz lietišķajām pārrunām, pratīsi ieturēt pašpārliecināta un zinoša profesionāļa iespaidu. Pilnīgi iespējams, ka tev izdosies noslēgt labu darījumu, kurš palīdzēs ievērojami papildināt ģimenes budžetu. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam ar tēriņiem. Ja arī esi nopelnījis prāvāku summu, centies lielāko daļu atlikt iekrājumiem, nevis tūlīt to iztērēt. Nedēļas nogali pavadi kopā ar tuviniekiem.

Jaunava
Jaunava Foto: Depositphotos

JAUNAVA Tev droši varēs uzticēt atbildīgus pienākumus. Ja reiz būsi kādam ko apsolījis, noteikti turēsi doto vārdu. Šī var izrādīties zīmīga nedēļa Jaunavām, kuras saistītas ar žurnālistiku, zinātni vai tirdzniecības jomu. Ja tev veicams liela apjoma intelektuālais darbs, parūpējies, lai pēc tā tu pienācīgi atpūstos, citādi tava nervu sistēma sāks “protestēt”. Pavadi vairāk laika kopā ar mīļoto cilvēku, viņa klātbūtne spēs nomierināt, pozitīvi uzlādēt tevi.

Svari
Svari Foto: Depositphotos

SVARI Pratīsi apvienot vajadzīgo ar patīkamo. Darba jomā uzrādīsi labus rezultātus, par kuriem priekšniecība netaupīs savas uzslavas. Nedēļas sākumā ne reizi vien iespējami tuvāki komandējumi. Taču vēlāk vairāk uzmanības nāksies koncentrēt ar naudu, juridiskajām niansēm saistītajam. Iespējams, dosies uz valsts iestādēm, lai kārtotu dažādas formalitātes. Privātajā lauciņā jautrākais brīdis solās būt nedēļas nogalē, kurā gan tev, gan partnerim būs gana romantisks un nebēdnīgs noskaņojums.

Skorpions
Skorpions Foto: Depositphotos

SKORPIONS Kaut arī apkārtējā situācija var būt nemierīga, atgādināt zināmu haosu, tu saglabāsi mieru un nosvērtību. Skaidri apzināsies savus mērķus, kuras arīdzan sasniegsi. Pirmdien un otrdien tev var tikt izteikti jaunu biznesa piedāvājumi, taču nesteidzies piekrist, tajos var slēpties grūti uztaustāmi zemūdens akmeņi. Sākot no trešdienas, aktīvāk seko līdzi sabiedrībā notiekošajam, jo būt lietas kursā par aktualitātēm var izrādīties svarīgāk nekā tu spēj iedomāties. Brīvdienās ļausies bezrūpīgai atpūtai.

Strēlnieks
Strēlnieks Foto: Depositphotos

STRĒLNIEKS Centies būt tālredzīgs, rūpīgāk analizē jauniegūto informāciju, jo tā tev var lieti noderēt tuvākajā nākotnē, nest jaunas peļņas iespējas. Ja būsi enerģisks, mērķtiecīgs un vienlaikus gana pretimnākošs pret līdzgaitniekiem, daudz ātrāk sasniegsi iecerēto mērķi. Lai neradītu liekas problēmas, nejauc privātās būšanas ar darba lietām. Nedēļas nogali tieksies pavadīt ārpus pilsētas.

Mežāzis
Mežāzis Foto: Depositphotos

MEŽĀZIS Ar sev raksturīgo pacietību un neatlaidību noteikti sasniegsi iecerēto! Šonedēļ lieti noderēs tavs sistemātiskais un piezemētais domu gājiens. Lieliski tiksi galā ar dažādiem organizatoriskiem darbiem. Lai darba lietas būtu pavisam izdevušās, centies būt diplomātiskāks, saskarsmē ar kolēģiem, atturēties no asām piezīmēm, kritikas, pat ja viņi to ir pelnījuši. Privātā dzīve tev nekādas galvassāpes nesagādās.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs Foto: Depositphotos

ŪDENSVĪRS Būsi gatavs jauniem iekarojumiem. Vēlēsies pierādīt sevi un darīsi to ļoti enerģiski, pašpārliecināti. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs, liksi lietā savas humorista dotības, aso prātu. Nedēļas pirmā puse vairāk piemērota sabiedriskām, ar reklāmu, prezentācijām saistītām aktivitātēm. Savukārt, laiks sākot no ceturtdienas vairāk atbilstošs lietišķu, saimnieciski organizatorisku jautājumu risināšanai. Privātajā dzīvē šonedēļ valdīs patīkama saticība, harmonija.

Zivis
Zivis Foto: Depositphotos

ZIVIS Pienākumu būs daudz, līdz ar ko, garlaikoties tev nenāksies. Esi pašaizliedzīgāks, neļauj slinkumam, apātijai iedragāt tavu profesionālo reputāciju. Šonedēļ labāk veiksies radošo profesiju pārstāvjiem. Nav izslēgts, kāds neplānots, taču ļoti interesants, krāšņām emocijām piesātināts komandējums. Savukārt nedēļas nogalē var aktualizēties ar ģimenes nekustamo īpašumu saistītie jautājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu