Mugurusa atsauc dalību turnīrā; Sevastovai nākamajā mačā būs cita pretiniece

Monreālas WTA "Premier" turnīrs
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Spānijas tenisiste Garvinje Mugurusa otrdien atsauca dalību no Monreālas WTA "Premier" sērijas turnīra, līdz ar to Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova šo sacensību otrajā kārtā tiksies ar Riodežaneiro olimpisko spēļu čempioni Moniku Pudžu.

Mugurusa pagājušajā nedēļā guva rokas savainojumu un viņai nepieciešams vēl laiks traumas sadziedēšanai.

Mugurusai pirmā kārta bija brīva, tādējādi viņas vietu turnīra otrajā kārtā kā laimīgā zaudētāja ieņems Pudža, kura sākotnēji nepārvarēja šo sacensību kvalifikāciju.

Sevastova pirmdien Monreālas WTA "Premier" sērijas turnīra pirmajā kārtā nepilnas stundas laikā ar rezultātu 6-1, 6-0 sagrāva Serbijas tenisisti Aleksandru Kruniču.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Sevastova nopelnījusi 60 WTA ranga punktus.

Sevastova pirmdien publicētajā pasaules rangā ieņem 19.vietu, kamēr Pudža atrodama 70.pozīcijā.

Sevastova un Pudža spēkojusies vienu reizi, Latvijas tenisistei Indianvelsas WTA "Premier" turnīra otrajā kārtā gūstot uzvaru ar 6-2, 2-6, 6-1.

Latvijas tenisiste aizpagājušajā nedēļā nepabeidza Maskavas WTA "International" sērijas turnīru, bet vēl pirms tam viņa triumfēja Bukarestes WTA "International" turnīrā, tiekot pie sava trešā WTA turnīru uzvarētājas titula karjerā.

Pērn šajā turnīrā, kas dāmām notika Toronto, Sevastova zaudēja pirmajā kārtā.

Latvijas dāmu tenisa līdere Aļona Ostapenko pirmās kārtas mačā ar rezultātu 7-6 (8:6), 1-6, 2-6 piekāpās Lielbritānijas šobrīd labākajai pārstāvei Johannai Kontai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu