Sevastova un Svitoļina zaudē Monreālas turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova trešdien kopā ar savu pārinieci Eļinu Svitoļinu cieta zaudējumu Monreālas WTA "Premier" dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Sevastova un ukrainiete Svitoļina pirmās kārtas mačā ar 0-6, 4-6 piekāpās vācietei Jūlijai Gērgesai un čehietei Karolīnai Plīškovai.

WTA ranga 19.vietas īpašniece Sevastova šī paša turnīra vienspēļu sacensībās pirmajā kārtā nepilnas stundas laikā ar rezultātu 6-1, 6-0 sagrāva Serbijas tenisisti Aleksandru Kruniču, bet nākamajā kārtā tiksies pret Riodežaneiro olimpisko spēļu čempioni Moniku Pudžu. Sākotnēji viņai bija paredzēts duelis ar Garvinji Mugurusu, taču spāniete traumas dēļ atsauca savu dalību no turnīra.

Dubultspēļu turnīra pirmo kārtu pārvarēja Aļona Ostapenko, kura duetā ar Ludmilu Kičenoku no Ukrainas ar rezultātu 5-7, 6-4, 10:4 pārspēja Rakeli Atavo no ASV un Annu Lēnu Grēnefeldi no Vācijas.

Otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā Ostapenko un Kičenoka spēkosies ar čehieti Luciji Safāržovu un amerikānieti Betāniju Mateku-Sendsu vai austrālieti Ešliju Bārtiju un nīderlandieti Demi Šūrsu.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu