“Singapūras satīns” piedāvā sirsnīgu mūzikas video par attiecībām starp diviem vīriešiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas radošā muzikālā apvienība “Singapūras satīns” piedāvā sirsnīgu un siltu hitu “Čoms kā TU”, kurā ataino ikdienišķu un visiem vīriešiem zināmu lietu - attiecības ar savu labāko draugu.

“Mēs gribējām uztaisīt kaut ko ļoti maskulīnu un heteroseksuālu! Kaut ko tādu, kas klausītājiem liks aizdomāties par ikdienišķām lietām, kuras bieži vien netiek novērtētas - labākajiem draugiem. Mēs visi regulāri pazvanām mūsu ģimenes locekļiem, bet cik bieži mēs pazvanām čomiem, kas ar mums bijuši kopā gan priekos, gan bēdās?! Dinamiskā ikdiena un žurku skrējiens pēc labākas dzīves mums liek piemirst par tiem čomiem, kas mums palīdzējuši nokļūt tur, kur esam! Ar šo dziesmu mēs aicinām pazvanīt sen nesatiktam draugam, aiziet ar viņu iedzert kādu aliņu vai rumkolu, uzklausīt viņa sāpes” par klipu stāsta paši mūziķi.

Videoklipu veidojis ilglaicīgas grupas vizuālais maestro Elvis Lācis. “Singapūras satīns” pārstāvji piebilst, ka dziesma ir uzskatāma par parodiju kanādiešu popmūzikas izpildītāja K-Maro darbam “Femme Like You”, lai “neviens nedomā teikt, ka pi*ģīts bīts”.

Grupai “Singapūras satīns” šobrīd ir vasaras turneja un viņi vēl būs sastopami koncertos Valmierā, Iecavā, Olainē, Grobiņā un Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu