Pauls par "Jūras pērli": Man ar šo festivālu nav nekāda sakara

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jūlija beigās un augusta sākumā Dzintaros mūzikas festivālā "Jūras pērle" pulcējās daudzas padomju gadu kino un mūzikas zvaigznes, tiesa, afišā minētais Maestro Raimonds Pauls uz festivālu tā arī neieradās. Izdevums "Privātā Dzīve" noskaidrojis iemeslus.

«Man ar šo festivālu nav nekāda sakara. Ziniet, kā viņiem notiek sarunas? Pa kaktiem kaut ko sarunā un ieliek afišā. Nekāds līgums man ar viņiem nekad nav bijis noslēgts. Jau tad, kad paskatījos dalībnieku sastāvu, nebiju sevišķi ieinteresēts piedalīties.» Komponists arī televīzijā festivāla norisi neskatās. «Šovasar no tā atturos,» izdevumam pastāstīja Pauls. 

Piebildīsim, ka uz festivālu savu 70 gadu jubileju svinēt neieradās arī aktieris Ivars Kalniņš, kaut gan "Jūras pērles" atklāšanā aktieris bija zvaigžņu rindās. 

Viena no organizatorēm Inga Pavlova izdevumam paskaidrojusi, ka Kalniņš neesot ieradies uz  jubilejas godināšanu, jo vēlējies dzimšanas dienu svinēt tuvāko cilvēku lokā, skatoties koncertu televizorā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu