Iespēja iegādāties elegantu privātmāju Jūrmalā, kurā aug pašiem savs olīvkoks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baltic Sotheby's International Realty

īstenojuši, atzīst, ka viņu dzīvē ienācis patiess miers un harmonija, arī fiziskās aktivitātes, piemēram, regulāras peldes vai garas pastaigas kļuvušas par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv piedāvā apskatīt šobrīd pārdošanā esošu jaunu un elegantu privātmāju Jaundubultos. Kas zina, varbūt sapnis pavisam drīz kļūs par realitāti!

400 kvadrātmetrus lielā māja atrodas pirmajā līnijā no jūras. Vien dažu soļu attālumā ir iespēja atveldzēties, doties pastaigā vai vienkārši vērot brīnišķīgu saulrietu. Lai gan īpašums atrodas Jūrmalā, tas ir pietiekami tālu no pilsētas kņadas – slēgtā un labiekārtotā teritorijā.

Privātmāja ir pavisam nesen būvēta, ko var manīt arī pēc augstvērtīgo un mūsdienīgo materiālu izmantošanas gan mājas apdarē, gan interjerā. Mājoklis ir rūpīgi pārdomāts, lai jaunie saimnieki justos ērti un komfortabli. Šajā īpašumā elegance ir ārkārtīgi veiksmīgi apvienota ar praktiskumu.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Šīs dzīvesvietas akcents noteikti ir plašā dzīvojamā istaba, kuras vidū pret augstajiem panorāmas griestiem aug īsts olīvkoks. Tāpat telpā ierīkots kamīns, kas drēgnos rudens vakarus padarīs omulīgākus. Savukārt vasaras sezonā liels ieguvums ir terase, un no dzīvojamās istabas uz to ir izveidota atsevišķa izeja.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Mājā ir piecas guļamistabas, virtuve, ēdamzāle, četras vannas istabas, saimniecības un veļas telpa, tehniskā telpa, divas garderobes, darba zona, kā arī garāža divām automašīnām. Jāatzīmē, ka katrai guļamistabai izbūvēts savs balkons, no kura paveras skats uz staltajām Jūrmalas priedēm.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Apskati privātmāju Jūrmalā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu