"Ventspils" pastiprina sastāvu ar Jāni Bērziņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība BK “Ventspils”  turpina jaunās sezonas sastāva komplektāciju un uz vienu sezonu ar iespēju pagarināt vēl uz vienu komandai piesaistīts latviešu basketbolists Jānis Bērziņš, vēsta vienības mājas lapa. 

25 gadus vecais basketbolists līdz šim savu basketbolista karjeru veidojis Latvijā, spēlējot BK Valmiera un VEF Rīga komandas rindās, kļūstot par Latvijas čempionu. 2016. gadā Bērziņš devās leģionāra gaitās uz Itāliju, kur pievienojās  A sērijas basketbola klubam Kapo d’Orlando “Betaland”, noslēdzot līgumu uz divām sezonām.

Tomēr jau oktobrī Latvijas basketbolists iedzīvojās nopietnā ceļgala savainojumā, kas viņam lika izlaist vairākus mēnešus. Laukumā Bērziņš atgriezās tās pašas sezonas izskaņā, nospēlējot sezonu līdz galam.

Bērziņš bija viens no Latvijas U-20 izlases līderiem 2013.gada Eiropas čempionātā, kad komanda izcīnīja sudraba medaļas, un tika iekļauts sacensību simboliskajā pieciniekā. Iepriekšējos gados Bērziņš bijis stabils Latvijas pieaugušo izlases spēlētājs un tika iekļauts kandidātu sarakstos.

BK “Ventspils “ galvenais treneris Roberts Štelmahers: “Jānis ir talantīgs sportists, kurš līdz šim ir parādījis kvalitatīvu basketbolu. Šobrīd, protams, ir jautājums, cik ātri Jānis varēs iespēlēties pēc ilgās pauzes basketbolā traumu dēļ, tomēr mēs ceram, ka ar Jāņa apņēmību un darba spējām šis periods būs ļoti īss. Ceram uz Jāņa palīdzību komandai, īpaši cīņā par atlēkušām bumbām”.

Šobrīd Jānis Bērziņš trenējas kopā ar Ventspils komandu, kuras sastāvā ir Ingus Jakovičs, Māris Gulbis, Roberts Freimanis, Jānis Antrops, Lauris Blaus un Artūrs Grīnbergs, bet pēc dažām dienām pievienosies arī leģionārs Entonijs Bīns. Neliela atpūta pēc Eiropas U18 čempionāta ir iedota Latvijas izlases spēlētājam Kristapam Ķilpam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu