Interpol «Turn On The Bright Lights» (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ņujorkas stilīgākie studenti, piedāvā spēcīgu debijas plati «Turn On The Bright Lights», ko daudzi mūzikas kritiķi jau paguvuši nodēvēt par gada labāko ierakstu.

Interpol «Turn On The Bright Lights»

(Matador)

9/12

Interpol ir Ņujorkas studentu grupa, kas radusies 1998. gadā. Viņu pirmie EP, ko izdeva skotu ierakstu kompānija «Chemical Underground», man ļoti atgādināja postpanka viļņa grupu «Joy Division», «Jam», «The Smiths» skanējumu. Nekas nav mainījies arī šajā debijas platē «Turn On The Bright Lights».

Tā vien liekas, ka modē atkal ir astoņdesmito gadu muzikālā un arī vizuālā estētika. Daudzas grupas nodarbojas ar agrāk slavenu mākslinieku stilu pārspēlēšanu jeb pārcelšanu jaunajā gadu desmitā: «Black Rebel Motorcycle Club» spēlē tieši to pašu, ko «Jesus and Mary Chain», savukārt «Zoot Woman» to pašu, ko «Duran Duran» u.tml.

Lai kā man arī patiktu «Interpol» radītās asociācijas ar «The Smiths» un īpaši «Joy Division», vietām tās ir pārāk uzkrītošas. Kaut vai «Say Hello to Angels» ir gluži kā smitu «Charming Man».

Labi, ko tur liegties - patīk jau patīk...

Interpol "Turn On The Bright Lights"
Interpol "Turn On The Bright Lights" Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums: 20.08.2002.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu