Maskavā piekauts slaveno komēdiju "Taxi" aktieris (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Naktī no sestdienas uz svētdienu, atpūšoties kopā ar brāli, Maskavas karaoke bārā "Voice" piekauts franču aktieris Sami Naseri (57), kurš pasaulē vislabāk pazīstams ar vienu no galvenajām lomām asa sižeta komēdiju sāgā "Taxi".

Notikušā apstākļi ir neskaidri. Daži avoti informē, ka francūzis bijis skaidrā un nav izraisījis kautiņu, savukārt citi avoti ziņo, ka abi brāļi bijuši iereibuši un sākuši skandalēties.

Kamēr incidentu izmeklē policija, skaidri zināms tas, ka Naseri konflikta laikā veikti vairāki sitieni pa seju. Pēc notikušā aktieris nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēta galvas trauma. Tā kā nav bijusi nepieciešama hospitalizācija, viņš slimnīcu pametis tajā pašā naktī.

Franču aktieris ir bēdīgi slavens ar savām problēmām ar likumu, piemēram, braukšanu dzērumā, neadekvātu uzvedību un iesaistīšanos kautiņos.

Naseri jau apmēram gadu dzīvo Krievijā, kur filmējas sava brāļa režisētā kinolentē – viņš vairākkārt paudis vēlmi iegūt Krievijas pilsonību.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu