Eksministra Jāņa Jurkāna jaunā mīla nejūtas vainīga, ka izjuka viņa laulība ar Ilzi Jurkāni (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušā Latvijas ārlietu ministra, politiķa un vairāku Saeimu deputāta Jāņa Jurkāna jaunā mīļotā sieviete, par viņu krietni jaunākā angļu valodas pasniedzēja Linda Apse, žurnālam “Ieva” sniegusi savu pirmo publisko interviju, kurā apspriedusi skaļo šķiršanās skandālu.

Abi viens otrā ieskatījušies, esot precējušies katrs ar savu partneri apmēram 20 gadus – Linda lielu daļu savas dzīves bija pavadījusi kopā ar zobārstniecības speciālistu Pēteri Apsi, kamēr Jānis dzīvoja laulībā ar finansisti un baņķieri Ilzi Jurkāni.

Jurkāns un Apse pēc iepazīšanās 2011. gadā uzsāka romānu, un pēc pāris gadiem izjuka abu laulības.

Sarunā ar “Ievu” Linda atklāja, ka nemaz nejūtas vainīga Ilzes Jurkānes priekšā: “Man ar šo sievieti nav un nekad nav bijušas nekādas attiecības. Arī ģimenes draugi neesam bijuši. Mēs vienkārši bijām pazīstamas. Es nejūtos vainīga pie tā, ka izjuka Jāņa laulība. Viņam nepatīk runāt par savu iepriekšējo dzīvi. Viņa formula ir - es tur vairs nedzīvoju. Sākumā bija lietas, ko es nesapratu, bet viņš teica: “Podziņ, necilā augšā pagātni. Ar laiku iemācies, ka šī dimensija tev vairs neeksistē.”

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu