Pumpas un zili riņķi zem acīm - pašmāju jūtūberes parāda savu dabiskumu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/keksinmeitene

Arvien biežāk sociālajos tīklos parādās fotogrāfijas no jaunām un iedvesmojošām sievietēm, kurās viņas redzamas pavisam dabiskā izskatā, neslēpjot savas nepilnības. Šo iniciatīvu uzņēmušās arī pašmāju "jūtūberes".

Sindija Lo, kura ir pazīstama kā viena no pirmajām pašmāju "YouTube" blogerēm, pērn publiskoja foto, kurā, ka pati saka, redzama ar visām īpašībām, kas liek viņai justies neērti. 

Piemēru no viņas ņēmusi arī Evelīna Pārkere, kura pie publiskotā foto nekautrējas rakstīt šādus vārdus: "Heitojiet mani, es jums to lūdzu no visas sirds, lūdzu heitojiet mani. Uzrakstiet: cik neglītā es esmu, cik lielas man ir pumpas, sarkana seja, neglītas acis, dīvainas uzacis, bāla āda, stulba sejas izteiksme."

 

Heitojiet mani, es jums to lūdzu no visas sirds, lūdzu heitojiet mani. Uzrakstiet: cik neglītā es esmu, cik lielas man ir pumpas, sarkana seja, neglītas acis, dīvainas uzacis, bāla āda, stulba sejas izteiksme. Pēdējo nedēļu es gandrīz katru dienu raudāju, es domāju, ka man nav labi ar nerviem, jo es nesapratu kāpēc es raudu, kāds ir iemesls? Un tad es sapratu, es raudu tāpēc, ka redzu, kas notiek man apkārt, cik viss ir neīsts, ka pasaulē ir no plastmasas un visi, kas šeit dzīvo ir neīsti. Mēs esam lelles leļļu mājā, mēs daram, ko mums saka darīt, pasaulē nosaka, kā mums uzvesties, ģerbties, runāt, izskatīties. Vai ir palicis uz šīs planētas vēl kāds, kam ir viedoklis? Vai visi, kam ir viedoklis tiek nogalināti tā izpaušanas ceļā. Jo katru reizi, kad es centos izpaust savu viedokli, es tiku kā pārlieta ar darvu. Mans “Es vienkārši vairs nevaru” Jā, es to pasniedzu agresīvā veidā, bet man bija doma, man bija VIEDOKLIS, ko es vēlējos paust. Ja man būtu iespēja atgriezties pagātnē es noteikti neizmainītu savas domas nofilmējot to video, ja nu vienīgi runas toni. Vai jūs ticat mīlestībai? Es neticu! Vismaz šajā gadsimtā noteikti nē. Daudzi man jautā: “ Evelīn, kāpēc tu neesi ne arvienu kopā?” Atbilde ir vienkārša- Es nedomāju, ka jebkad kādam iepatikšos kā Evelīna, cilvēks ar domām un jūtām, nevis kā Evelīna Pārkere, meitene, kurai ir 77k un IphoneX. Ļevs Tolstojs grāmatā “Anna Kareņina” atspoguļoja pirmo mīlestību starp vīrieti un sievieti dzelzceļa stacijā, viņi vienkārši viens uz otru paskatījās. Viņi bija īsti. Mūsdienās tu tu redzi meitenes un zēnus, kuri savos sociālajos portālos izskatās pilnīgi citādāk nekā dzīvē, tā iemesla dēļ, ka viņiem ir nopirkts face tune premium. Konstanti man parādās reklāmas ar aplikācijām, kur sev var uzfotošopēt presīti, lielākas krūtis, dibenu. Tādi ir mūsdienu standarti? Vai tiešām viss ir tik skumīgi? Vai tiešām, lai kādam iepatiktos tev ir jābūt lielām krūtīm un dibenam, nevis gaišai galvai un labai sirdij?

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Tāpat Evelīna norāda, ka ir vīlusies mūsdienu jaunatnē, kuri sociālajos tīklos izskatās pavisam citādāk nekā realitātē. 

Iedvesmojoties no šīs kustības, savu "patieso seju" parādījusi arī blogere Agnese Strode. Viņa raksta: "Es zinu to, ka mēs dzīvojam tādā sabiedrībā, kur ir pilns instagrams ar gludām ādām un perfektiem matiem, bet ir jāsaprot tas, ka mēs katrs esam tik individuāli un tieši tāpēc šī pasaule ir tik forša, jo mēs to padarām interesantāku ar to, ka esam atšķirīgi. Tā ir vislielākā dāvana visumam un pasaulei - būt patiesam pret sevi un citiem."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu