Tūkstošiem preču vienuviet – Drogas interneta veikals jau atvērts!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: shutterstock.com

Ātrums, ērtums un kvalitāte – trīs vaļi, uz kuriem balstās mūsdienīga iepirkšanās interneta veikalos. Vienīgais jautājums parasti rodas – kā uzticēties interneta pārdevējam? Tāpēc divtik svarīgi, ja pakalpojumus nodrošina gadu desmitiem pārbaudītais veikalu tīkls, kam uzticas un kuru pakalpojumus izmanto simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju – skaistumkopšanas un saimniecības preču veikalu tīkls Drogas.

Katram ir gadījies lielā laika trūkumā ieskriet veikalā un, paķerot pirmo preci, kas trāpījusies pa rokai, vēlāk nožēlot savu izvēli. Kādam varbūt gadās aizmirst brilles un tad nevar salasīt burtus uz produkta etiķetes. Vēl kādreiz vajadzību ir tik daudz, bet rokas ir tikai divas, un nu nākas virtuozi skaitļot gramus un izmērus, ko varēs aiznest šajā reizē, bet ko nāksies atlikt nākamajam gājienam uz veikalu. Šādām un daudzām citām situācijām lieliski noderēs iepirkšanās interneta veikalā.

Plašs preču klāsts vienuviet

Tāpat kā ierastie Drogas veikali, arī interneta veikals ir konstruēts loģiski un saprotami, un tajā nav iespējams apmaldīties vai neatrast nepieciešamo preci. Ir vajadzīgs šampūns? Nekādu problēmu – sadaļā „Matiem” var atrast vairāk kā 250 dažādu šampūnu. Izbeidzies veļas pulveris un vajag jaunu? Sadaļa „Mājai” ir tavā rīcībā, un tajā ir pāri vairāk kā 120 sauso un šķidro veļas mazgāšanas līdzekļu. Ja tev ir skaidri zināms, ko vēlies, tad atliek vien meklēšanas lodziņā ierakstīt preces vai zīmola nosaukumu un sekundes laikā vajadzīgā prece tiks atrasta.

Turklāt nesteidzīgā iepirkšanās interneta veikalā ir lieliska iespēja atrast un iepazīt jaunas preces, kurām aiz nezināšanas vai informācijas trūkuma dēļ ikreiz pagāji garām.

Nav laika iepirkties? Dodies uz interneta veikalu!

Šodienas ātrajā dzīves ritmā laiks ir visvērtīgākais neatgriezeniskais resurss. Un ja šis resurss ir ierobežots, tas jātērē apdomīgi. Tieši tad nāk palīgā iepirkšanās internetā, kas ļauj ne vien ietaupīt laiku, bet arī iegūt vairākas priekšrocības:

  • Interneta veikals darbojas visu diennakti, tātad, nav nepieciešams pielāgoties noteiktam darba laikam.
  • Kurjerpiegāde līdz mājas durvīm.
  • Plašs preču klāsts bez riska, ka kādā veikalā izvēlētā prece nebūs uz vietas.
Foto: pexels.com

 

Konsultantu vietā – preču apraksti

Katrā Drogas veikalā, kā zināms, darbojas vairāki konsultanti, kuri sniedz pircējiem informāciju vai padomus attiecībā uz preces lietošanu. Drogas interneta veikalā šo funkciju pilda detalizēti preču apraksti, kas atrodami pie katras preces, un kas raksturo konkrētas preces īpašības, sastāvdaļas, iedarbību, krāsu, smaržu un citus svarīgus raksturelementus. Tik detalizētus aprakstus ne vienmēr var atrast arī parastajos veikalos, tāpēc tie būs noderīgi, lai iepazītos ar preci arī pirms došanās uz ierasto Drogas veikalu.

Ja tomēr neizdodas atrast interesējošu informāciju, turpat ir pieejama kontaktforma jautājumiem, ko var uzdot elektroniski un saņemt atbildi uz e-pastu.

Drogas kartes bonusi saglabājas

Jau vairākus gadus klientiem tiek piedāvāta Drogas karte, kas ne vien nodrošina dažādas atlaides un bonusus, bet arī veido punktu uzkrājumus, kurus var pārvērst naudā un izlietot kārtējam pirkumam. Arī Drogas interneta veikalā darbojas šis pats priekšrocību princips, nepieciešams vien ievadīt savas Drogas kartes datus pie profila reģistrēšanas. Tādējādi iepērkoties gan ierastajos Drogas veikalos, gan interneta veikalā, iespēja saņemt atlaides un uzkrāt bonusa punktus saglabājas.

 

Foto: Shutterstock.com

 

Nopirkt skaistumkopšanas un mājsaimniecības preces ar interneta starpniecību tagad ir tikpat vienkārši, kā iegādāties to ierastā veidā veikalā. Izbaudi iepirkšanos kādā no 88 Drogas veikaliem visā Latvijā, vai visplašākajā skaistumkopšanas un mājsaimniecību preču interneta veikalā Drogas.lv! Ienāc un izvēlies visu sev nepieciešamo jau tūlīt!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu