Ostapenko zaudē Monreālas turnīra dubultspēļu otrajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien cieta zaudējumu Monreālas WTA "Premier" turnīra dubultspēļu sacensību otrajā kārtā.

Ostapenko duetā ar Ludmilu Kičenoku no Ukrainas ar 3-6, 4-6 zaudēja austrālietei Ešlijai Bārtijai un nīderlandietei Demi Šūrsai, kurām turnīrā ir astotais numurs.

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnīja 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Ostapenko un Kičenoka pirmās kārtas spēlē otrdien ar rezultātu 5-7, 6-4, 10:4 pārspēja Rakeli Atavo no ASV un Annu Lēnu Grēnefeldi no Vācijas.

Dubultspēļu turnīrā piedalījās arī Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova, kura duetā ar pazīstamo Ukrainas tenisisti Eļinu Svitoļinu cieta neveiksmi jau pirmajā kārtā ar 0-6, 4-6 kapitulējot vācietei Jūlijai Gērgesai un čehietei Karolīnai Plīškovai.

Zīmīgi, ka Sevastova revanšējās Gērgesai ceturtdien, jo planētas desmito raketi uzvarēja vienspēļu trešajā kārtā, sasniedzot astotdaļfinālu.

Tikmēr Ostapenko vienspēļu turnīra pirmās kārtas mačā ar rezultātu 7-6 (8:6), 1-6, 2-6 piekāpās Lielbritānijas šobrīd labākajai pārstāvei Johannai Kontai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu